НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн никога повече няма да претърпи масивен спад

НОЕ. 19, 2020 17:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн никога повече няма да претърпи масивен спад

Тази година безспорно се оказа годината на Биткойн.

 

Въпреки хаоса, предизвикан от коронавируса, нито един клас активи не е служил за по-добър хедж срещу инфлацията.


Нещо повече, флагманската криптовалута е най-ефективният актив по отношение на възвръщаемостта след отскачане от катастрофата, предизвикана от COVID-19 през март.

 

Един анализатор отбелязва, че е малко вероятно флагманската криптовалута да претърпи нов огромен спад като този, наблюдаван през март, когато криптовалутата се е оттеглила с около 50% за един ден. 

 

Това е така, защото съотношението на китовете на борсата остана забележимо ниско по време на параболичния напредък на Биткойн, което означава, че големите инвеститори не се интересуват от това да прибират печалби от своите BTC притежания.

 

Тъй като китовете не продават своите монети, бичият импулс може да е достатъчно силен, за да изстреля цената на Биткойн.

 

Ки Джонг Ю, главен изпълнителен директор на CryptoQuant, каза, че Биткойн вероятно никога повече няма да претърпи масивен спад. 

 


Според него, съотношението на BTC китове на борсите е много ниско, което е силен бичи признак. 

 

Има по-малко натиск от страна на продавачите, когато има по-малко китове на борсите.

 

Въз основа на BTC адресите с баланс от $10, откритият интерес на CME фючърсите, откритият интерес на Биткойн опциите, спот цените на различните фиатни валути като турската лира и Биткойн монетите, държани от Grayscale, можем да кажем, че флагманската криптовалута поставя рекорди и демонстрира сила.

 

Всички тези фактори открояват текущото рали от историческото рали от 2017-та. Това е мнението на съоснователя на CoinMetrics, който наскоро публикува блог публикация по темата.

 

Той каза:

 

В обобщение, днешният пазар е далеч по-зрял, по-финансиран, по-изследван, по-подреден, по-сдържан, по-малко рефлексивен, по-ефективен от капиталова гледна точка и по-ликвиден от пазара, който е задвижвал предишния бичи пазар от 2017 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
BTC пасивен доход! НОЕ. 19, 2020 100% пасивен доход в биткойн!Моля копирайте линка повече информация:https://www.olx.bg/ad/platforma-za-arbitrazhna-targoviya-na-kriptovaluta-CID555-ID8luIH.html
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Марк Зъкърбърг намеква, че държи Биткойн

Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зъкърбърг нарече козите си “Макс” и “Биткойн”, според скорошната му публикация. Основателят на SkyBridge Антъни Скарамучи приветства Зъкърбърг в Би...
МАЙ. 11, 2021 09:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн до $250,000 в рамките на 5 години, според директора на Morgan Creek

По време на появата си в Trading Nation на CNBC от 9-ти май, Марк Юско сравни бързото приемане на Биткойн с растежа на компаниите FAANG - Facebook, Apple, Amazon, Netflix и Google."Това е мрежа и мреж...
МАЙ. 10, 2021 15:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Борсите трябва да преминат от Биткойн на сатошита, според Майк Новограц

Той обясни, че "твърде много хора“ намират всичко за "прекалено скъпо“ на текущите цени.It is time to switch to Satoshis. Too many people telling me at $58,000 $BTC too expensive. Which exchange will ...
МАЙ. 9, 2021 15:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще доминира 21-ви век, според Майкъл Сейлър

В интервю за Kitco news Сейлър коментира мястото на Биткойн в глобалния икономически пейзаж в бъдеще, като твърди, че Биткойн стандартът е "решението на 21-ви век" на проблема с намирането на "несувер...
МАЙ. 8, 2021 14:29 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света