НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн никога няма да мине нивото от $20,000 отново

АПР. 21, 2019 19:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн никога няма да мине нивото от $20,000 отново

Weiss Ratings се изказа за следващият бичи пазар, който според някои анализатори ще бъде по-голям от този от края на 2017 година.


В един туит, фирмата заяви, че натискът на биковете не може да бъде по-голям от предишния, но криптовалутите имат много потенциал заради инвеститорите, които вероятно ще се обърнат към индустрията.

Някои казват, че следващият крипто бичи пазар ще бъде значително по-голям. Въпреки това, е много малко вероятно - всеки бичи пазар е по-малък от предишния. В света има определено количество пари, които крипто може да абсорбира.


Много анализатори говориха за мечия пазар и следващия бичи тренд, за който Биткойн и другите криптовалути вече загряват. Един от анализаторите, изследовател и съосновател в Delphi Digital, Том Шонъси, заяви, че следващият бичи пазар ще надмине този от 2017 година.

Убедително, Том каза, че възходящите цени от 2017 г. бяха провокирани от първоначалната мания покрай криптовалутната технология, за това и не беше дълготрайно, но предстоящият бичи пазар ще бъде задействан от истинска преценка на криптовалутите, тъй като традиционните финансови системи започват да разочароват инвеститорите.

Том не е единственият, който вижда голям потенциал на пазара. Много други, като Том Лий, многократно са казвали, че в момента Биткойн е подценен и търгува само с 40% от идеалната цена. Други Биткойн бикове, като Джон Макафи, виждат флагманската криптовалута на стойност от $1 милион до 2020 година.

Позицията на Weiss Ratings изглежда напълно противоречи на всички тези големи бичи прогнози и очаквания.


Означава ли това, че Биткойн не може пак да достигне $20,000? Това е въпрос, който мнозина ще си зададат.


Weiss Ratings има дълга история на предоставяне на професионални финансови съвети и повечето са доказали, че са прави. Въпреки че няма ясно обяснена причина за тяхното окончателно заключение по този въпрос, това е изявление, което ще привлече вниманието както на инвеститорите, така и на крипто ентусиастите и много от тях ще се интересуват да видят как ще се развият нещата.

Следващият въпрос е колко може да се повиши цената на Биткойн през следващия бичи пазар, ако той не може да надвиши $20,000? Трябва ли да очакваме $10,000 или по-малко? Само времето ще покаже как ще се случат нещата.


Междувременно, Биткойн очевидно е настроен да се движи нагоре с бавен, но стабилен ръст, който се поддържа от една височина до друга. Понастоящем се търгува около $5,285, според данни на CoinMarketCap, което е значително увеличение от миналата седмица и добър знак за пазара.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света