НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн неизбежно ще стигне $ 25,000

НОЕ. 15, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн неизбежно ще стигне $ 25,000

Том Лий от “Fundstrat” вярва, че цената на Биткойн ще се изстреля, следвайки логиката на технологичните титани в Силиконовата долина.

По време на интервю за шоуто на CNBC “Street Signs Asia” от 15-ти ноември, Лий твърди, че криптовалутите “са активи с мрежова стойност” - и споделя тази характеристика с най-успешните технологични акции.


Лий - известен Биткойн бик, съосновател и стратег от “Fundstrat Global Advisors” - направи своя аргумент, когато беше попитан за логиката зад прогнозата на Fundstrat от 25,000 долара до 2022 г. за Биткойн.


Отбелязвайки, че целта бе определена през 2017 г. като част от пет-годишна прогноза за актива, той каза, че все още смята, че е “доста лесно да се постигне” това ниво.


“Криптовалутите са активи с мрежова стойност, което означава, че колкото повече хора притежават актива, толкова по-голяма е стойността. Всъщност това е логаритмична функция - така че ако удвоите потребителите, които я държат, получавате четворна стойност.

За да отидете на 25,000 долара, вие по същество се нуждаете от малко по-малко от 4 пъти повишение, което означава, че трябва да се удвои броя на хората, които притежават Биткойн.”


Том Лий твърди, че Fundstrat изчислява, че приблизително половин милион души притежават и използват BTC, така че ще трябва да ударим милион потребители, за да има цена от 25,000 долара.


Отбелязвайки, че това по същество е полезна функция, стратегът направи аналогия с представянето на акциите на FAANG (Facebook, Amazon, Apple, Netflix и Google) след публичният им листинг. 


Той коментира:


70% от тяхната възвръщаемост [след публичен листинг] се обяснява с нарастването на глобалния интернет през този период от време. С други думи, това е LOG функция на растежа на интернет, и това ще стане и при криптовалутите.


По отношение на други фактори, Лий спомена, че той е с голямо биче настроение по отношение на Биткойн в дългосрочен план, казвайки, че смята, че сега “все още са най-ранните дни за цифровите активи” и че с течение на времето те ще станат силно институционални.


През октомври Лий каза, че след като направи голям ход в началото на 2019 г., сега Биткойн трябва да консолидира печалбите си.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Kuzmanovv НОЕ. 16, 2019 "Том Лий на “Fundstrat” вярва, че ..." , а аз пък вярвам в 👻 и твърдо съм убеден, че има 👽.
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

$340 милиона в MakerDAO oбезпечения можеха да бъдат лесно откраднати

Това стана след като известен софтуерен инженер разкри, че злонамерен актьор с достатъчно Maker (MKR) може да открадне всички обезпечения в MakerDAO, вземайки със себе си над 340 милиона долара.&nb...
ДЕК. 11, 2019 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво може да се случи с Биткойн през 2020 година?

Днес ще разгледаме ценовата прогноза за BTC на основателя на вече несъществуващия онлайн пазар за наркотици Silk Road. Рос Улбрихт наскоро прогнозира, че цената на флагманската криптовалута може ...
ДЕК. 11, 2019 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пазете се от твърде екстравагантни прогнози за Биткойн, предупреждава Су Джу

Изпълнителният директор на “Three Arrow Capital”, хедж фонд, базиран в Сингапур, фокусиран върху развиващите се пазари, предупреждава търговците, фокусирани върху съотношението между запасите и потока...
ДЕК. 11, 2019 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

LocalBitcoins поставя рекорд на обемите в Аржентина

Това стана след съобщението на президента Тръмп, че САЩ възнамеряват да определят тарифи за внос на аржентински метал.Новият максимум идва като кулминация на увеличаващите се обеми на BTC на местните ...
ДЕК. 11, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света