НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн неизбежно ще стигне $ 25,000

НОЕ. 15, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн неизбежно ще стигне $ 25,000

Том Лий от “Fundstrat” вярва, че цената на Биткойн ще се изстреля, следвайки логиката на технологичните титани в Силиконовата долина.

По време на интервю за шоуто на CNBC “Street Signs Asia” от 15-ти ноември, Лий твърди, че криптовалутите “са активи с мрежова стойност” - и споделя тази характеристика с най-успешните технологични акции.


Лий - известен Биткойн бик, съосновател и стратег от “Fundstrat Global Advisors” - направи своя аргумент, когато беше попитан за логиката зад прогнозата на Fundstrat от 25,000 долара до 2022 г. за Биткойн.


Отбелязвайки, че целта бе определена през 2017 г. като част от пет-годишна прогноза за актива, той каза, че все още смята, че е “доста лесно да се постигне” това ниво.


“Криптовалутите са активи с мрежова стойност, което означава, че колкото повече хора притежават актива, толкова по-голяма е стойността. Всъщност това е логаритмична функция - така че ако удвоите потребителите, които я държат, получавате четворна стойност.

За да отидете на 25,000 долара, вие по същество се нуждаете от малко по-малко от 4 пъти повишение, което означава, че трябва да се удвои броя на хората, които притежават Биткойн.”


Том Лий твърди, че Fundstrat изчислява, че приблизително половин милион души притежават и използват BTC, така че ще трябва да ударим милион потребители, за да има цена от 25,000 долара.


Отбелязвайки, че това по същество е полезна функция, стратегът направи аналогия с представянето на акциите на FAANG (Facebook, Amazon, Apple, Netflix и Google) след публичният им листинг. 


Той коментира:


70% от тяхната възвръщаемост [след публичен листинг] се обяснява с нарастването на глобалния интернет през този период от време. С други думи, това е LOG функция на растежа на интернет, и това ще стане и при криптовалутите.


По отношение на други фактори, Лий спомена, че той е с голямо биче настроение по отношение на Биткойн в дългосрочен план, казвайки, че смята, че сега “все още са най-ранните дни за цифровите активи” и че с течение на времето те ще станат силно институционални.


През октомври Лий каза, че след като направи голям ход в началото на 2019 г., сега Биткойн трябва да консолидира печалбите си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Kuzmanovv НОЕ. 16, 2019 "Том Лий на “Fundstrat” вярва, че ..." , а аз пък вярвам в 👻 и твърдо съм убеден, че има 👽.
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн спадна под $ 9,000 и се възстанови - какво да очакваме?

Повечето алткойни последваха, отчитайки известни загуби в последните 24 часа.  Както отразихме вчера, BTC се опита да превземе $ 9,300 неуспешно. Въпреки провала си, криптовалутата успя да с...
ЮЛИ. 3, 2020 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кражбата на Биткойн не е престъпление в Русия

„Криптовалутата не е престъпление срещу собствеността, поради липсата на правен статут, не е възможно да се признае за обект на гражданското право; този вид виртуални пари не попада в нито една от кат...
ЮЛИ. 3, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Акциите на крипто компаниите Riot и Hive се представят по-добре от Биткойн

Въпреки това, не всички криптодобивни фирми са се справили добре в рамките на пандемията COVID-19, като акциите на Canaan паднаха почти със 70% от началото на януари, а както Hut 8, така и DMG Blockch...
ЮЛИ. 3, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Засиленото разпространение на COVID-19 може да вещае спад за Биткойн

Докторът, който е директор на Националния Институт за алергии и инфекциозни заболявания и ключова част от екипа на Белия Дом за борба с коронавируса, каза, че броят дневни заразявания в САЩ може да ст...
ЮЛИ. 2, 2020 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света