НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн може лесно да задмине златото по пазарна капитализация

МАР. 25, 2019 11:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн може лесно да задмине златото по пазарна капитализация

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital, една от най-големите крипто инвестиционни компании, твърди, че пазарната капитализация на Биткойн може лесно да задмине тази на златото през следващите 20 години.


В ново интервю с основателя на Morgan Creek, Антъни Помплиано, Майк Новограц, казва, че е въпрос на време институционалните играчи като Goldman Sachs и Intercontinental Exchange да влязат в пространството.

Знам, че например Goldman се ориентират към секюрити токените. Те все още не правят нищо, но се подготвят готови и разглеждат всички въпроси, като най-важния е това къде ще бъдат съхранявани? Трябва ли да изграждат собствено попечителство или да използват това на някой друг? Как да ги накараме да работят.

Регулаторната рамка все още не е налице за секюрити токените. Работим много усилено върху казуса за секюрити токени и имаме, мисля, някои интересни неща предвид.


Според Новограц, потенциалът за повишаване на стойността на Биткойн остава сериозен и търговците няма да сбъркат ако притежават малък процент BTC в портфейла си.

Aко можете да отделите няколко процента от вашето портфолио, има приличен шанс да ви се получат нещата. Fidelity тамън загряват. Bakkt продължава да се забавя малко, но няма да се бави винаги. Те ще бъдат в играта. И много други играчи идват.
Златото има пазарна капитализация от близо $8 трилиона. Няма как Биткойн да стигне до там през следващата година или две. Но за 20-годишен период от време, може ли това да се случи? Може и то доста лесно. И така мисля, че изглежда като доста интелигентен ход.


Освен това, Новограц се обърна и към неотдавнашното решение на Cboe за пауза на своите Биткойн фючърсни договори следващия месец.

Намирането на ливъридж в Биткойн ще стане по-лесно, тъй като архитектурата в пространството става по-добра. Вече виждате кредитния пазар около Биткойн с 10% до 3%. Така че след като получите кредит, можете да шортнете.https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще има още един спад при Биткойн преди значителни печалби, твърди анализатор

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима 'Capo'. казва на своите 236,900 последователи в Twitter, че според него Биткойн (BTC) ще падне под $30,000, преди да се възстанови.BTC се търгува около $36,4...
ЯНУ. 27, 2022 00:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда най-лошия сценарий за Биткойн

Коуен казва на своите 700,000 абонати в YouTube, че потенциалният най-лош сценарий за Биткойн през следващите няколко месеца се основава на 200-седмичната плъзгаща се средна стойност на крипто актива,...
ЯНУ. 26, 2022 10:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света