НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да тества $15,000 преди да стигне $80,000

22.06.2021 10:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да тества $15,000 преди да стигне $80,000

Андрей Станчиулеску, основателят на доставчика на криптовалутни сигнали Sublime Traders, заяви, че Биткойн може да достигне $80,000 до края на годината.

Говорейки с Kitco News, Станчиулеску отбеляза, че тъй като BTC продължава да спада, той формира нива на съпротива, които ще действат като ключов катализатор в задвижването на актива до $80,000.

 

Той признава, че волатилността около Биткойн се дължи на негативните новини около актива, особено на регулаторния фронт. 

 

Освен това известният търговец заявява, че спадът в цената от априлския рекорд се дължи на забавения интерес от институции, които са започнали да прибират печалби.

 

Според Станчиулеску, след като Биткойн преодолее тези трудности, постепенно ще изгради възходяща инерция към прогнозираната ценова цел.

 

Мисля, че до края на годината, ако завършим тази формация бързо, бих искал да бъде завършена бързо, вместо да се движа встрани в продължение на четири месеца. Ако завършихме доста бързо, имаме шанс да [стигнем] $80K или дори повече за цената на Биткойн”, каза Станчиулеску.

 

Станчиулеску добави, че в момента инвеститорите на дребно нямат сила да тласнат Биткойн към значителни ценови нива. Той обаче признава, че институциите все още играят жизненоважна роля в бъдещото движение на цената.

 
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Кой е най-големият враг на Биткойн?

Станчиулеску също предупреждава, че на фона на текущата волатилност на пазара и страничната търговия, криптовалутата може да спадне до нивото от $15,000 през 2021 г. 

 

Той добави, че липсата на масово приемане възпрепятства потенциала на сектора на криптовалутите. По-специално, Станчиулеску посочва, че преди да бъде постигнато масовото приемане, има нужда от стабилност около Биткойн, тъй като активът диктува тенденцията в сектора на криптовалутите.

 

Спадът в цената на Биткойн е придружен от новини около засилените регулаторни мерки, особено в юрисдикции като Китай.



Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Tesla разкриха дали са продавали Биткойн през последното тримесечие

Вчера Tesla, известна корпорация в областта на автомобилостроенето и чистата енергия, ръководена от Илон Мъск, разкри, че е задържала всичките си $711 милиона в Биткойн (BTC) през първото тримесечие на 2024 г., без да ги продава.

24.04.2024 6:00 2 мин. четене

Нова прогноза за ценaта на Биткойн от исторически точен анализатор

Трейдър известен с точните си прогнози на крипто пазара, споделя прозренията си за траекторията на Биткойн след неотдавнашното халвинг събитие на BTC.

23.04.2024 20:16 1 мин. четене

Mt.Gox започва да разпределя $9 милиарда в Биткойн на кредиторите

Mt. Gox, една от първите борси за Биткойн (BTC), започна процес на изплащане на задълженията си към кредиторите от своя значителен резерв от $9 милиарда под формата на BTC.

23.04.2024 18:00 2 мин. четене

Таксите за транзакции на Биткойн се сринаха след халвинга – какво трябва да знаем

В изненадващ обрат таксите за транзакции с Биткойн отбелязаха рязък спад ден след като достигнаха исторически връх.

23.04.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.