НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн може да достигне $ 78,500 в следващия пазарен цикъл

МАЙ. 15, 2019 13:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн може да достигне $ 78,500 в следващия пазарен цикъл

Биткойн и целият криптопазар в момента са в твърд възходящ тренд, който изпрати най-голямата криптовалута до нови върхове.

Тази възходяща тенденция има всички предимства на ранните етапи на бичия пазар и много анализатори смятат, че BTC е отчел значително по-големи печалби от очакваното.


Докато гледаме към историческите данни за тенденциите в Биткойн, става ясно, че той може да направи голямо възходящо движение в рамките на следващия си възходящ тренд, което може да му позволи да нарасне до 78,500 долара през следващите години.

Въпреки че бързото придвижване на Биткойн към региона на $ 8,000 накара много трейдъри и анализатори да повярват, че преминаването към $ 10,000 е неизбежно, неговата неспособност да поддържа стабилност в този ценови регион може да е сигнал, че е необходимо по-нататъшно консолидиране, преди да продължи своето възходящо движение и да се приближи до важното психологическо ниво от $ 10,000.

Moon Overlord, популярен анализатор на криптовалути в Twitter, наскоро сподели мислите си за Биткойн в неотдавнашна публикация. В нея, той отбелязва, че прекъсването надолу на параболата, която BTC е формирала, може да доведе до спад на ценовите нива около $ 5,800.
Въпреки че в близко бъдеще остава неясно доколко BTC може да се движи към $ 10,000, но когато се гледа на криптовалута от дългосрочна перспектива, има голяма вероятност тя да реализира значителни по-нататъшни печалби в близко бъдеще.

Джош Рейджър, друг популярен крипто анализатор в Twitter, анализира историческите тенденции на Биткойн , като заключи, че следващият бичи цикъл може да доведе криптовалутата до нарастване от 2,392% през следващите години.


Тъй като ценовото действие на криптовалута ще продължава да се развива и състоянието на пазарите от циклична гледна точка ще става по-ясно, анализаторите вероятно ще разберат по-добре вероятността за сформирането на друг по-висок връх.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн остава в бичи тренд

BTC / USD прекара още един ден в стабилна зона между $ 9,500 и $ 9,800, като остава там от четвъртък.Преди това търговците бяха реагирали с недоумение, тъй като двойката спадна с почти $ 1,000 за няко...
ФЕВ. 22, 2020 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн под $ 10,000 привлече много купувачи

Оценката на криптовалутата вече се консолидира около диапазона от $ 9,600 до $ 9,800. Спадът на цената с 6,23 процента, на 15-ти февруари, започна мечата седмица, и въпреки бързото възстановяване от 6...
ФЕВ. 22, 2020 16:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Годишните приходи от копаене на Биткойн ще спаднат значително след халвинга

Изчислено е, че световните приходи от копаене ще спаднат с $3 милиарда след дългоочакваното събитие поради намалението с 50 процента на предлагането, ако цената на BTC остане на нивото от $9,300.По-ра...
ФЕВ. 22, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Wikipedia загуби от приходите си след като добави Биткойн

Според съоснователя на Wikipedia, Джими Уелс, добавянето на способността да се поддържа жива „енциклопедия на света“ с плащания в Биткойн всъщност навреди на приходите.Изказвайки се в панелна диску...
ФЕВ. 22, 2020 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света