НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн може да достигне $ 78,500 в следващия пазарен цикъл

МАЙ. 15, 2019 13:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн може да достигне $ 78,500 в следващия пазарен цикъл

Биткойн и целият криптопазар в момента са в твърд възходящ тренд, който изпрати най-голямата криптовалута до нови върхове.

Тази възходяща тенденция има всички предимства на ранните етапи на бичия пазар и много анализатори смятат, че BTC е отчел значително по-големи печалби от очакваното.


Докато гледаме към историческите данни за тенденциите в Биткойн, става ясно, че той може да направи голямо възходящо движение в рамките на следващия си възходящ тренд, което може да му позволи да нарасне до 78,500 долара през следващите години.

Въпреки че бързото придвижване на Биткойн към региона на $ 8,000 накара много трейдъри и анализатори да повярват, че преминаването към $ 10,000 е неизбежно, неговата неспособност да поддържа стабилност в този ценови регион може да е сигнал, че е необходимо по-нататъшно консолидиране, преди да продължи своето възходящо движение и да се приближи до важното психологическо ниво от $ 10,000.

Moon Overlord, популярен анализатор на криптовалути в Twitter, наскоро сподели мислите си за Биткойн в неотдавнашна публикация. В нея, той отбелязва, че прекъсването надолу на параболата, която BTC е формирала, може да доведе до спад на ценовите нива около $ 5,800.
Въпреки че в близко бъдеще остава неясно доколко BTC може да се движи към $ 10,000, но когато се гледа на криптовалута от дългосрочна перспектива, има голяма вероятност тя да реализира значителни по-нататъшни печалби в близко бъдеще.

Джош Рейджър, друг популярен крипто анализатор в Twitter, анализира историческите тенденции на Биткойн, като заключи, че следващият бичи цикъл може да доведе криптовалутата до нарастване от 2,392% през следващите години.


Тъй като ценовото действие на криптовалута ще продължава да се развива и състоянието на пазарите от циклична гледна точка ще става по-ясно, анализаторите вероятно ще разберат по-добре вероятността за сформирането на друг по-висок връх.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Има ли връзка между халвинга на Биткойн и скорошния скок на цените на петрола?

Разбира се, това тревожно развитие едва ли ще окаже пряко влияние върху цените на криптовалутите.Някои от общността, обаче, започнаха да спекулират дали може да се очаква корелация между предлагане и ...
СЕП. 18, 2019 08:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко Биткойн ви е нужен, за да се наречете кит?

Биткойн кит прехвърли $1 милиард (94,504 BTC)Преди 10 дни Биткойн кит (или по-скоро майката на всички Биткойн китове) премести $1 милиард в BTC само в една транзакция.Съвсем разбираемо е, че движение ...
СЕП. 17, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и S&P 500 са на път към нови върхове

Лий казва, че флагманската криптовалута ще достигне нов връх, след като S&P 500 направи същото. Предполага се, че крипто пазарът е несвързан с традиционните пазари, особено поради децентрализ...
СЕП. 16, 2019 17:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще достигне нови рекордни стойности преди следващия халвинг

Анализаторът, известен в индустрията като FilbFilb, цитира "stock-to-flow" съотношението на Биткойн като ключов показател за очертаването на пътя на BTC занапред.„Ако приемем, че няма системен шок нит...
СЕП. 16, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света