НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн може да достигне $ 78,500 в следващия пазарен цикъл

МАЙ. 15, 2019 13:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн може да достигне $ 78,500 в следващия пазарен цикъл

Биткойн и целият криптопазар в момента са в твърд възходящ тренд, който изпрати най-голямата криптовалута до нови върхове.

Тази възходяща тенденция има всички предимства на ранните етапи на бичия пазар и много анализатори смятат, че BTC е отчел значително по-големи печалби от очакваното.


Докато гледаме към историческите данни за тенденциите в Биткойн, става ясно, че той може да направи голямо възходящо движение в рамките на следващия си възходящ тренд, което може да му позволи да нарасне до 78,500 долара през следващите години.

Въпреки че бързото придвижване на Биткойн към региона на $ 8,000 накара много трейдъри и анализатори да повярват, че преминаването към $ 10,000 е неизбежно, неговата неспособност да поддържа стабилност в този ценови регион може да е сигнал, че е необходимо по-нататъшно консолидиране, преди да продължи своето възходящо движение и да се приближи до важното психологическо ниво от $ 10,000.

Moon Overlord, популярен анализатор на криптовалути в Twitter, наскоро сподели мислите си за Биткойн в неотдавнашна публикация. В нея, той отбелязва, че прекъсването надолу на параболата, която BTC е формирала, може да доведе до спад на ценовите нива около $ 5,800.
Въпреки че в близко бъдеще остава неясно доколко BTC може да се движи към $ 10,000, но когато се гледа на криптовалута от дългосрочна перспектива, има голяма вероятност тя да реализира значителни по-нататъшни печалби в близко бъдеще.

Джош Рейджър, друг популярен крипто анализатор в Twitter, анализира историческите тенденции на Биткойн , като заключи, че следващият бичи цикъл може да доведе криптовалутата до нарастване от 2,392% през следващите години.


Тъй като ценовото действие на криптовалута ще продължава да се развива и състоянието на пазарите от циклична гледна точка ще става по-ясно, анализаторите вероятно ще разберат по-добре вероятността за сформирането на друг по-висок връх.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум изглежда по-силен от Биткойн, твърди анализатор

В последния бюлетин на TechnicalRoundup псевдонимният анализатор Cred казва, че Биткойн приключи седмицата без ясен сигнал за това накъде върви цената на BTC.“Биткойн/долар предложи сравнително двусми...
НОЕ. 27, 2021 09:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света