НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн може да достигне $ 78,500 в следващия пазарен цикъл

МАЙ. 15, 2019 13:06 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн може да достигне $ 78,500 в следващия пазарен цикъл

Биткойн и целият криптопазар в момента са в твърд възходящ тренд, който изпрати най-голямата криптовалута до нови върхове.

Тази възходяща тенденция има всички предимства на ранните етапи на бичия пазар и много анализатори смятат, че BTC е отчел значително по-големи печалби от очакваното.


Докато гледаме към историческите данни за тенденциите в Биткойн, става ясно, че той може да направи голямо възходящо движение в рамките на следващия си възходящ тренд, което може да му позволи да нарасне до 78,500 долара през следващите години.

Въпреки че бързото придвижване на Биткойн към региона на $ 8,000 накара много трейдъри и анализатори да повярват, че преминаването към $ 10,000 е неизбежно, неговата неспособност да поддържа стабилност в този ценови регион може да е сигнал, че е необходимо по-нататъшно консолидиране, преди да продължи своето възходящо движение и да се приближи до важното психологическо ниво от $ 10,000.

Moon Overlord, популярен анализатор на криптовалути в Twitter, наскоро сподели мислите си за Биткойн в неотдавнашна публикация. В нея, той отбелязва, че прекъсването надолу на параболата, която BTC е формирала, може да доведе до спад на ценовите нива около $ 5,800.
Въпреки че в близко бъдеще остава неясно доколко BTC може да се движи към $ 10,000, но когато се гледа на криптовалута от дългосрочна перспектива, има голяма вероятност тя да реализира значителни по-нататъшни печалби в близко бъдеще.

Джош Рейджър, друг популярен крипто анализатор в Twitter, анализира историческите тенденции на Биткойн, като заключи, че следващият бичи цикъл може да доведе криптовалутата до нарастване от 2,392% през следващите години.


Тъй като ценовото действие на криптовалута ще продължава да се развива и състоянието на пазарите от циклична гледна точка ще става по-ясно, анализаторите вероятно ще разберат по-добре вероятността за сформирането на друг по-висок връх.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Да очакваме ли голям спад при Биткойн?

Там се намира 50-дневната плъзгаща се средна линия, отбелязана в лилаво на графиката.Горепосоченият диапазон също образува хоризонтален триъгълник, където върхът му се приближава. Въпреки това, обикно...
АВГ. 24, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сега ли е времето да се инвестира предимно в Биткойн?

От края на 2017 г. Биткойн се повиши от 20% от цялата пазарна капитализация, обратно до 70%, което е огромен скок. Дали Биткойн трябва да бъде основната монета, която държите?Изглежда, че когато ...
АВГ. 24, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто китовете се подготвиха за уикенда

Наблюдателите на тези китове забелязаха три големи Биткойн трансфера в петък, включително масивно движение от 36 469 BTC на стойност $369,8 милиона. Биткойнът беше прехвърлен между два непознати портф...
АВГ. 24, 2019 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои криптовалути имат по-добра технология от Биткойн?

Агенцията за финансови рейтинги съобщава на своите абонати в скорошно видео, че както Fantom (FTM), така и Cardano (ADA) в момента отчитат по-високи технологични показатели от BTC. Третата криптовалут...
АВГ. 24, 2019 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света