НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн може да се върне до $ 5,000

МАЙ. 13, 2019 09:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн може да се върне до $ 5,000

Тъй като пазарът се успокой, анализаторите започнаха да стават все по-равнодушни, правейки всичко възможно, за да разберат накъде са се запътили криптовалутите.


Тези размишления доведоха до някои доста интригуващи разкрития.

Популярният търговец, Джош Рейджър, наскоро отбеляза, че има невероятни прилики между възстановяването от 2015 г. на мечия пазар и това, което преживяваме в момента.

По време на този цикъл, BTC достигна дъно на $ 200, акумулира около $ 300 за месеци, влезе в парабола,  докосвайки $ 500, след което имаше пулбек.

Нещо повече, тридневният Super Guppy, ключов дългосрочен тренд индикатор, не сигнализира за "покупка", докато не настъпи корекция.

Биткойн, на пръв поглед прави същото нещо сега, но в различен ценови диапазон. Ако моделът бъде последван, най-голямата криптовалута може да падне още ~ 20% от сегашните нива и след това може да започне втората фаза на натрупване (акумулация), която ще продължи до седем месеца. Оттам BTC трябва да започне да параболично рали преди бичия пазар около халвинг събитието.Текущото ценово действие на криптопазара е изненадващо възходящо.

Изследователят Алекс Крюгер добавя, че на фона на неотдавнашното ценово действие, търсенията за “ Биткойн ” не са се увеличили твърде много. Това означава, че след като потребителите усетят ралито, движението ще бъде още по-голямо и силно.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Да очакваме ли възстановяване при Биткойн?

В нова стратегическа сесия, Вайс казва, че ако фондовите пазари успеят да отбележат рали в ранните етапи на тази седмица, Биткойн може да събере силата да се върне над решаващото ниво от $53,500.Вайс ...
ДЕК. 7, 2021 16:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо този анализатор все още очаква възход при Биткойн

Криптовалутата е загубила над $9,000, като е паднала с около 7% през последните 24 часа, за да се търгува около $49,000 към момента.Внезапната корекция надолу също доведе до повече от $1.05 милиарда л...
ДЕК. 5, 2021 13:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Каква е причината за спада на Биткойн, според Питър Шиф

Известният Биткойн и крипто критик Питър Шиф предостави на своите последователи в Twitter потенциална причина за една от най-големите корекции на пазара на криптовалути тази година.Според Шиф, корекци...
ДЕК. 4, 2021 20:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн падна до $28,800 на Huobi - над $2.5 милиарда са ликвидирани

Флаш срив се случи на Huobi, когато BTC падна ак до $28,800, преди да се възстанови също толкова рязко. В същото време ликвидациите са доста над $2.5 милиарда на дневен план, като целият пазар е в чер...
ДЕК. 4, 2021 14:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света