НАЧАЛО Други

Биткойн милиардер разкрива колко крипто притежава

МАЙ. 12, 2019 12:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн милиардер разкрива колко крипто притежава

В ново интервю с FOX Business, венчър капиталиста и Биткойн бик Тим Дрейпър казва, че през 2014 година купува около 30 000 биткойна на цена от $632 за токен.

Дрейпър казва, че неговите средства сега са на стойност 10 пъти повече от първоначалната му инвестиция.


Основателният партньор на Draper Associates, компания за рисков капитал, която залага на Skype, Tesla, Baidu, Coinbase и Robinhood, сред други технологични компании, казва, че Биткойн е на път да продължи да увеличава пазарния си дял.

Говорейки в четвъртък с Лиз Кламан в "Countdown" по FOX, Дрейпър казва, че вярва, че Биткойн ще продължи да нараства.

Вярвам, че след около четири години Биткойн ще бъде около 5% от пазарния дял на света. Това е по-добра валута. Тя е децентрализирана, отворена. Тя е прозрачна. Всеки знае какво се случва на блокчейн. В крайна сметка искам да имам фонд, в който взимам биткойн, където финансирам всички с биткойн и те плащат на своите служители и доставчици в Биткойн. И след това плащам на инвеститорите си в биткойн, защото тогава няма да се нуждая от счетоводство и попечителство. Всичко ще бъде приключило.

Ако прогнозата му е правилна, Биткойн ще достигне $ 250,000 до 2023 година и, според неговите изчисления, ще се превърне в 5% дял от всички активи на планетата.

Дрейпър, който инвестира в застрашения стартъп в сферата на здравеопазването Theranos, казва, че е важно да поемат рискове и че той все още би взел същото решение, за да го подкрепи.

Ще продължа да подкрепям предприемачи, които мислят, че ще направят големи промени по света. Горд съм да кажа, че съм подкрепил много от тях ... и също така съм горд да кажа, че половината от тях не са успели.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света