НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн китовете са изкупили последния спад

СЕП. 14, 2021 17:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн китовете са изкупили последния спад

Известният в пространството блокчейн анализатор Уили Ву казва, че китовете или организации, притежаващи 1,000 BTC или повече, са купували Биткойн по време на скорошната корекция, а не са продавали.

Популярният анализатор казва на своите 718,000 последователи, че последният спад на Биткойн не се дължи на продаване от страна на китовете.


"Противно на общоприетото мнение, последното отдръпване на цената не е от продажбата на китове. Те са били в значителна зона за купуване."
Ву споделя графика, която показва, че портфолиата на китовете растат, откакто Биткойн (BTC) отскочи нагоре след като беше под $30,000 през юли, дори след резкия спад, който се случи на 7-ми септември.


Анализаторът добавя, че китовете не са единствените инвеститори, натрупващи BTC. Той заяви, че портфейлите с по-малко от 10 BTC продължават да растат с течение на времето.
Известният анализатор също вярва, че Биткойн може да достигне $100,000


Според Ву, пробив на шестцифреното ниво би могло да окаже голямо влияние върху водещата криптовалута, използвана като разчетна единица, тъй като един сатоши - който е приблизително 0.00000001 BTC - най-накрая ще бъде равен на $0.01.


"BTC на $100,000 е от решаващо значение за сатоши като разчетна единица. $0.01 за сатоши е нещо, което повечето хора могат лесно да схванат."


Наскоро Ву каза, че настоящият бичи цикъл на Биткойн не изглежда като другите в историята и че е малко вероятно да станем свидетели на друг голям срив, след като BTC достигне върха си.


ПРОЧЕТИ ОЩЕMicroStrategy купуват още Биткойн (BTC) за над $240 милиона


"Най-новото, което можем да видим в данните, е, че това няма да се повтори и този цикъл не е двоен пъмп като през 2013 г. Този път е различно. Това е новият цикъл на 2020 г., който никога не сме виждали досега... Ако погледнете веригата, това е напълно различна структура, която никога не съм виждал преди...

Това е много обещаващо. Ще имаме още един възход и [няма да има] разпродажбата през декември, която се е случвала на всеки друг връх."

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света