НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн китовете са изкупили над $8.8 милиарда в BTC от юли

СЕП. 20, 2021 16:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн китовете са изкупили над $8.8 милиарда в BTC от юли

Популярен анализатор във веригата казва, че крипто китовете купуват Биткойн (BTC) с изумителна скорост през последните месеци.

Позовавайки се на данни от Glassnode, Уил Клементе каза на Антъни Помплиано, че въпреки продажбите от страна на китовете или организациите с поне 1,000 BTC през май, те са започнали “агресивно да купуват” само два месеца по-късно.


“Това, което виждате тук, е, че от 17-ти юли, което е преди два месеца, китовете са добавили 184,699 BTC, което е приблизително $8,80 милиарда.”


Клементе пише в Twitter, че Биткойн също се закупува от инвеститори на дребно или субекти, притежаващи по-малко от 10 BTC.


“[Има] макро увеличение на притежанията на дребно, наподобяващо средата на бичи пазар.”Известният блокчейн анализатор добавя, че според него BTC ще продължи да расте през следващия месец, тъй като силните ръце продължават да натрупват от актива.


“В момента сме в друг бичи импулс при BTC на заключване в силни ръце. (предприятия със статистически ниска история на продажби). Очаквайте продължаване нагоре до октомври, просто следете данните за дериватите за краткосрочните колебания на цените.”Наред с китовете и инвеститорите на дребно, Santiment публикува писмено, че определена група инвеститори в BTC също изкупуват водещия крипто актив.


“[Биткойн] Милионерите, притежаващи 100 до 10,000 BTC, продадоха 70,000 BTC между 6-ти и 9-ти септември, а цената спадна с -14.7% до 10-ти. Същите тези китове вече са натрупали 60,000 BTC през последните три дни...”
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на Cosmos (ATOM) достигна нов връх на фона на пазарния спад

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх? - JPMorgan

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света