НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн кит прехвърли над $600 милиона в една транзакция

АПР. 17, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн кит прехвърли над $600 милиона в една транзакция

Голяма Биткойн кит внезапно премести огромно количество BTC на стойност стотици милиони долари в една транзакция малко след като цената на флагманската криптовалута достигна нов рекорд.

 

На 16-ти април инструментът за блокчейн анализи Bitcoin Block Bot засече транзакцията, при която мистериозният субект преместил общо 9,610 BTC на стойност над $603 милиона от множество адреси в два портфейла с неизвестен произход в една транзакция срещу такса от само $24, според Blockchain.com.


Blockchain.com показва, че портфейлът, който е получил 9,000 BTC, има история от 31 транзакции и притежава огромно състояние от 62,601 BTC. Вторият портфейл, който събра 610 BTC, има история на една транзакция. И двата приемащи портфейла все още не са похарчили получения BTC.


BitInfoCharts разкрива, че портфейлите, изпратили 5,610 BTC и 3,999 BTC, са сред най-богатите портфейли, съществували преди транзакциите. Към момента на публикуване и двата портфейла, от които са изпратени средствата, са празни.


Досега нито един от адресите в масовия трансфер не е бил свързан с известни крипто индивиди или организации и изглежда, че тези BTC не се насочват към борса, където могат да бъдат продадени на свободния пазар. 


Анализаторът Уили Ву казва, че Биткойн претърпява огромен шок на предлагането, подобно на изчерпването на циркулиращия BTC през 2017 г.


Можем да видим това от проследяването на потоците от монети извън борсите, където обикновено хората спекулират или купуват и продават монетите си, и разполагат с определен инвентар, част от който е разпределен за спекулации. Току-що видяхме безпрецедентно изчерпване на този инвентар.

Ако погледнете назад към бичия пазар през 2017 г., видяхме петмесечно изчерпване на запасите и това беше достатъчно, за да подтикне бичия пазар от 2017 г. до $20,000 [...]

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Free Bitcoin АПР. 17, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933 Крипто Маниак АПР. 18, 2021 Как да печелим от дигиталното злато - криптовалута биткойн, подробно описание тук: WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM Jaro АПР. 18, 2021 Ако искаш да печелиш Безплатно биткойн влез през този линк https://freebitco.in/?r=41549837 направи си регистрация.Трябва да си последователен и да следиш сайта ежедневно.Аз лично направих добри пари за определено време.
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Марк Кюбан отговаря на Илон Мъск - застава на страната на Биткойн

Той каза на своите 8,4 милиона последователи в Twitter, че като запас от стойност, BTC всъщност е по-добра екологична алтернатива на златото. Кюбан също твърди, че най-големият крипто актив по пазарна...
МАЙ. 15, 2021 18:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко Биткойн притежава Майк Новограц?

В интервю за New York Magazine от Intelligencer, публикувано днес, Новограц каза, че макар да е имал приблизително 30% от нетната си стойност в крипто, започвайки от бичия пазар от 2017 г., неотдавнаш...
МАЙ. 14, 2021 16:02 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Възможно е Facebook и други подобни компании да се насочат към Биткойн

Той също така вярва, че финансовите институции все още преследват най-голямата криптовалута в света и активно я купуват чрез Coinbase.Facebook и други подобни може да започнат да купуват BTC, Зукърбър...
МАЙ. 14, 2021 10:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Един от най-големите музикални фестивали започва да приема Биткойн за покупка на билети

Просто трябва да изберете опцията "Плащане с Биткойн" на уебсайта на Exit и да сканирате QR код, за да извършите транзакция.Exit се счита за едно от най-големите музикални събития в света заедно с бри...
МАЙ. 14, 2021 13:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света