НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн изпревари и най-оптимистичните прогнози

МАЙ. 19, 2019 17:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн изпревари и най-оптимистичните прогнози

Въпреки спада с около $ 1,000, Биткойн е изпреварил някои от най-оптимистичните прогнози и модели за цената.


Биткойн анализаторът "planB" подчерта, че дори на цена от $ 7,300, най-голямата криптовалута пак изпреварва “Stock-to-Flow”(S2F) модела с около 1,000 долара.


Моделът, който PlanB използва, предполага, че рядкостта и стойността имат пряка връзка с недостига, който е мярка за стоков поток (SF). Анализът взема предвид важни параметри, като напр. преполовяването на възнаграждението за всеки изкопан блок на Биткойн, което се случва на всеки четири години.

Според модела, до следващото преполовяване (халвинг), което е през май 2020 г., стоковия поток на BTC трябва да се удвои от сегашната си стойност от 25 до 50. Това удвояване ще постави SF на Биткойн чувствително по-близо до този на стоки като златото.

Преди да продължим, нека да уточним какво представлява стоковия поток.


SF(стоков поток) = stock(запас) / flow(поток)

Запасът е размерът на съществуващите запаси или резерви. Потокът е годишното производство. Вместо SF, хората също използват темп на растеж на предлагането (поток / запас). Имайте предвид, че SF = 1 / темп на растеж на предлагането.

Бикове като Макс Кайзер казват, че Биткойн има потенциал да достигне част от пазарната капитализация на златото, която е някъде около 8 трилиона долара.

Моделът S2F прогнозира, че до 2020 г. BTC трябва да има пазарна цена от $ 55,000 на базата на стойността на SF от 50.

S2F зависи в голяма степен от рядкостта, която за BTC придобива друго измерение, като се има предвид, че част от токените са безвъзвратно изгубени.

Данните от BitInfoCharts показват, че има около 16,82 милиона BTC в неактивни Биткойн адреси. Между натрупания BTC прах и загубените частни ключове има около 10,5 милиона токена, които не са се пoместили за повече от година.

16 Million Bitcoin Likely Lost

Преди спада на цените в петък, се говореше за потенциална корекция в ценовото действие на BTC до нивото от $ 6,000. Тези прогнози се опираха на огромните печалби, взети над $ 7,000, което създава още една точка за ново натрупване на BTC, в подготовка за нов скок нагоре.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще има още един спад при Биткойн преди значителни печалби, твърди анализатор

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима 'Capo'. казва на своите 236,900 последователи в Twitter, че според него Биткойн (BTC) ще падне под $30,000, преди да се възстанови.BTC се търгува около $36,4...
ЯНУ. 27, 2022 00:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда най-лошия сценарий за Биткойн

Коуен казва на своите 700,000 абонати в YouTube, че потенциалният най-лош сценарий за Биткойн през следващите няколко месеца се основава на 200-седмичната плъзгаща се средна стойност на крипто актива,...
ЯНУ. 26, 2022 10:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света