НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн инвеститорите все още са на стартовата линия

МАЙ. 20, 2020 10:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн инвеститорите все още са на стартовата линия

Експоненциалният растеж на Биткойн, който наблюдаваме от неговото създаване, завладя света, привличайки стотици милиарди долари от инвеститорите, като същевременно спечели широко използване както като валута, така и като запас от стойност.

Този растеж, колкото и да е голям, не доведе пазарния размер на Биткойн до нивото на това, което се наблюдава от по-традиционните активи и валути.

Визуализацията на пазарния размер на BTC, в сравнение с този на по-традиционните активи, изяснява колко наистина е малък и колко място за съзряване има през следващите години.

Този потенциален възход идва, когато започва да се очертава техническа и фундаментална сила, което сигнализира на много инвеститори, че следващите стъпки трябва да се наблюдават през предстоящите месеци и години.

Сравнението на Биткойн с други пазари показва, че инвеститорите все още са в ранен етап


Пазарната капитализация на Биткойн от 163 милиарда, в никакъв случай не е малка и е отражение на масивния растеж, който активът наблюдава през последното десетилетие.

Независимо от това, сравнението на BTC с други големи пазари изяснява колко е малък всъщност в световен мащаб - което също показва, че настоящите инвеститори все още са в ранен етап.

Рафаел Шулце-Крафт - основателят на платформата за анализи Glassnode - пише за ограничения пазарен капацитет на Биткойн в скорошна публикация в Twitter, като в същото време препраща данни от неговата платформа относно размера на BTC в сравнение със златото, баланса на ФЕД и глобалното предлагане на валути.

"И ако се чудите в колко ранен етап сме по отношение на Биткойн - погледнете относителния му пазарен капацитет", отбеляза той.Горната графика показва, че BTC все още има възможност да расте, тъй като продължава да придобива все по-широко приложение и да привлича нови инвеститори.

До къде може да стигне BTC през следващите години?


Инвеститорите, които търсят проницателно наблюдение върху това колко на високо може да се изкачи в средносрочен план BTC, до голяма степен се обръщат към популярния stock-to-flow модел на криптовалутите.

Този икономически модел прогнозира, че недостигът на BTC в съчетание с нарастващото търсене ще доведе до покачване до $100,000 до края на тази година.Потенциалът на BTC може да бъде подхранван от традиционните инвеститори, които търсят „твърд актив“, който им позволява да избягат от турбуленцията, която вероятно ще бъде видяна от традиционните пазари през следващите месеци.

Защитникът на Биткойн - Дан Хедл - обмисли тази възможност, казвайки:

"Ако вярата се загуби в съществуващите институции, няма да видим нормален FOMO цикъл, управляван от търговията на дребно, ще видим полет към сигурността на световните пари."

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Nikol МАЙ. 20, 2020 Всеки регистриран преминал KYC верификация на акаунта получава 30 000 CNG токена равни на 300$!За всеки регистриран потребител през вашият реферален линк получавате още 300$ в CNG токени.https://coinsbit.io/referral/4d5bfc3c-68c2-4a0d-a097-8f3b446af154
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн CME фючърсите са на път да формират златен кръст

На дневната графика на Биткойн фючърсите на CME се формира потенциално бичи модел на един технически индикатор. Изглежда 50-дневната подвижна средна се насочва към пробив на 200-дневната средна в р...
ЮНИ. 4, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Появи се ново предположение за това кой е създателят на Биткойн

В интервю за Forbes Нелсън казва, че геният в математика от калибъра на Нютон вероятно е човекът, създал водещата криптовалута. Той има предвид Шиничи Мошизуки, японски математик, завършил докторантур...
ЮНИ. 4, 2020 16:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хегемонията на Китай в сектора на добив на Биткойн е застрашена

Делът на страната от световната хешираща мощност е близо до това да падне под нивото от 65 процента, което е рязък спад в сравнение с април 2018 г., когато контролираше над 90 процента от мрежата на B...
ЮНИ. 4, 2020 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китайската полиция откри тайна операция за копаене на Биткойн в надгробни могили

Местният англоезичен информационен бюлетин Beijing News съобщи на 31-ви май, че органите на реда откриват незаконна криптодобивна операция в северния китайски град Дакин. По-точно, операцията за добив...
ЮНИ. 3, 2020 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света