НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн и златото ще се изстрелят в тандем, твърдят анализатори

СЕП. 15, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн и златото ще се изстрелят в тандем, твърдят анализатори

Биткойн и златото ще бъдат облагодетелствани от текущите макроикономически трендове, породени от епидемията на COVID-19.

Така твърди Дан Тапиеро - основател на 10T Holdings, DTAP Capital, Gold Bullion Int и други фирми. Той е бик по отношение на златото от доста време, като наскоро започна да се фокусира върху Биткойн и пространството на дигиталните активи.

 

Коментирайки вероятността Федералният резерв да остави лихвите ниски поради кризата на недвижимите имоти, Тапиеро изрази следното мнение. 


“Цял клас активи бе редефиниран, благодарение на covid/#WFH. Общият обем на комерсиалните недвижими имоти (#commercialrealestate) е $ 16 трилиона. Сега влизаме в най-големия мечи пазар от 80-те. 50% спад изтрива $ 8 трилиона. [...] #GOLD и #BTC [ще са нагоре].”

 Това не е първият път, в който Тапиеро изразява подкрепата си за Биткойн поради икономическите трендове. Наскоро, той коментира потенциалът на BTC за растеж в този пазарен цикъл.

 

“[...] Пробиваме нагоре СЕГА. Би трябвало да продължи няколко години, тъй като 2.5 години консолидация е фантастична основа за катапултиране нагоре. Пробив на старите рекордни стойности ще бъде последван от сериозен възход. Време е да седим и да сме търпеливи.”

 

Тапиеро далеч не е единствения бик на Уол Стрийт в това отношение. Майк Новограц, главен изпълнителен директор на Galaxy Digital и бивш партньор в Goldman Sachs, наскоро каза, че инжекциите на ликвидност на Федералния резерв ще изстрелят Биткойн и златото нагоре.

 

Раул Пал - бивш хедж фонд мениджър и бившата глава на отдел  хедж фонд продажби в Goldman Sachs - е на подобно мнение. Той твърди, че Биткойн може да е най-добре представящия се актив в следващите две години поради фундаментални и технически трендове.


Ето защо е възможно да видим възход до $ 11,300 за Биткойн в краткосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Ивайло СЕП. 18, 2020 От няколко месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1150лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромна благотворителна организация ще позволи Биткойн дарения чрез ново партньорство

Организацията ще работи с доставчика на благотворителни платформи RenPSG, за да позволи на своите дарители да преместват криптовалути като Биткойн (BTC) в нови фондове, препоръчани от дарители, за да ...
СЕП. 25, 2021 19:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн в низходящ тренд? - анализатори споделят обещаващи прогнози

Последните данни на фирмата показват, че близо 2,000,000 BTC са преминали от краткосрочни към дългосрочни притежатели от април тази година.Рафаел Шулце-Крафт от Glassnode казва, че данните ясно показв...
СЕП. 25, 2021 00:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Twitter пуска нова Биткойн (BTC) функционалност

Кликването върху функцията позволява на потребителите да насочват създателите към услуги на трети страни като CashApp, която се управлява от Square, платежна компания, основана от Джак Дорси. Но в опи...
СЕП. 24, 2021 09:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света