НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн и Етериум китовете се подготвят за възход на пазара

МАР. 5, 2021 13:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн и Етериум китовете се подготвят за възход на пазара

Биткойн и Етериум китовете се подготвят за подновено рали на пазара на криптовалути, грабвайки колкото се може повече от общото предлагане на двата криптоактива, преди цените да се покачат в близко бъдеще.

 

Според криптоаналитичната компания Santiment, най-големите притежатели на Биткойн - тези с 1,000 BTC или повече, на стойност около $49,8 милиона към момента на писане - сега държат 42,56% от общото предлагане на флагманската криптовалута, след като спадна с 43,29% на 8-ми февруари. Техните огромни количества Биткойн помогнаха на актива да достигне нов рекорд от $58,000.


Според фирмата, ако китовете контролират над 43% от общото предлагане на Биткойн, това ще бъде "индикация, че китовете се стремят да подхранват рали".


Големите притежатели, които поемат по-голяма част от предлагането на криптовалутата, могат да помогнат за намаляване на натиска върху продажбите и дори да доведат до свиване на предлагането, тъй като търсенето от други купувачи остава, докато наличното предлагане спада значително.


Santiment разкри още, че 10-те най-големи Етериум адреси, които не се контролират от платформи за търговия с криптовалути, притежават "най-голямото комбинирано предлагане на ETH токени ($16,86 милиона) от юли 2016 г.


По-рано този месец към тези адреси бяха добавени над 1 милион ETH ($1,57 милиарда), което показва, че те се готвят за движение нагоре.


В отделни туитове Santiment посочи, че докато китовете се подготвят за рали BTC и ETH, по-малките криптовалути превъзхождат тези големи дигитални активи, вероятно поради търсенето, идващо от инвеститорите на дребно.


Алткойните, превъзхождащи както BTC, така и ETH, включват Polygon (MATIC), Enjin (ENJ), токена за управление на Theta Fuel (TFUEL) и XinFin (XDC). Те превъзхождат Биткойн в момент, в който криптовалутата се бори да си върне нивото от $50,000 като подкрепа.


Други показатели сочат към предстоящо рали на криптовалутите. Количеството Биткойн, държано на борсите, непрекъснато спада през последните няколко седмици, до точката, че през последните 30 дни се смята, че около 46,900 BTC, на стойност над $2,3 милиарда, са напуснали платформите за търговия.


Биткойн салдото в платформите за търговия с криптовалути често се използва от анализаторите, за да добият представа за това какво мислят инвеститорите в BTC. Голямо количество Биткойн, напускащ платформите за търговия, показва, че инвеститорите искат да запазят собствените си средства, вероятно защото планират да ги държат известно време. Това намалява натиска върху продажбите на криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Крипто Маниак МАР. 5, 2021 Как да печелим от дигиталното злато криптовалута биткойн, подробно описание тук: WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн кит прехвърли над $600 милиона в една транзакция

На 16-ти април инструментът за блокчейн анализи Bitcoin Block Bot засече транзакцията, при която мистериозният субект преместил общо 9,610 BTC на стойност над $603 милиона от множество адреси в два по...
АПР. 17, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-добрите начини да печелите Биткойн, без да го купувате

Те включват инвестиционни платформи с висока доходност (HYIP) и съмнителните удвоители на Биткойн. Тези методи обаче включват изключително висок риск, тъй като през повечето време са измама и много ле...
АПР. 16, 2021 18:54 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Голям швейцарски застраховател вече приема Биткойн плащания

Биткойн плащанията ще бъдат приемани за почти всички продукти на AXA, с изключение на животозастраховането поради регулаторни бариери. AXA посочи ускорената дигитална трансформация на световната ...
АПР. 16, 2021 12:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света