НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ETF ще "остане отхвърлен", твърди анализатор

АВГ. 27, 2018 23:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ETF ще "остане отхвърлен", твърди анализатор

Борсово търгуваните фондове на Биткойн ще "останат отхвърлени", въпреки че регулаторите в САЩ поръчаха преглед на причините, поради които тя отхвърли една от тях, прогнозира анализатор на пазара, през 27-ми август.

В седмични коментари за крипто и традиционни пазари, Мати Грийнспан, главен изпълнителен директор на базираната в Обединеното кралство хибридна платформа eToro, описа решението да разгледа отхвърлянето на ETF "Winklevoss" от Комисията за ценни книжа и фондови борси като "до голяма степен процедурен протест".По-рано този месец, Хестър Пиърс, комисарят от SEC, известна с прякорът "Crypto Mom", поръча преразглеждането, твърдейки, че няма "причина да не го допуснем".

Независимо от съдбата на братята Уинкълвос, Грийнспан счита, че е малко вероятно другите девет заявления, които SEC отхвърли миналата седмица, да бъдат изправени пред подобно разногласие.

"За съжаление, изглежда, че 9-те действително ще останат отхвърлени, и че Хестер следва протестиращ протокол, като нарежда преглед. Ще продължим да гледаме за актуализации в това пространство ", каза той.

През юли, новината за регулираната екологична система за търговия с криптовалути, която Bakkt ще пусне преди края на 2018 г., предизвика вълна от позитивни настроения към инструмента.

"Подкрепен от ETF, Биткойн може да не е определящ за момента на крипто, но може да помогне да бъде сложено дъно на цените." - каза Грийнспан.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромна благотворителна организация ще позволи Биткойн дарения чрез ново партньорство

Организацията ще работи с доставчика на благотворителни платформи RenPSG, за да позволи на своите дарители да преместват криптовалути като Биткойн (BTC) в нови фондове, препоръчани от дарители, за да ...
СЕП. 25, 2021 19:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн в низходящ тренд? - анализатори споделят обещаващи прогнози

Последните данни на фирмата показват, че близо 2,000,000 BTC са преминали от краткосрочни към дългосрочни притежатели от април тази година.Рафаел Шулце-Крафт от Glassnode казва, че данните ясно показв...
СЕП. 25, 2021 00:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Twitter пуска нова Биткойн (BTC) функционалност

Кликването върху функцията позволява на потребителите да насочват създателите към услуги на трети страни като CashApp, която се управлява от Square, платежна компания, основана от Джак Дорси. Но в опи...
СЕП. 24, 2021 09:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света