НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Комисар от SEC: Биткойн ETF рано или късно ще бъде одобрен

ФЕВ. 7, 2019 19:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Комисар от SEC: Биткойн ETF рано или късно ще бъде одобрен

В изтеклото интервю с Congressional Quarterly Inc. на 7-ми февруари 2019 г., един от комисарите на SEC, Робърт Дж. Джаксън, каза, че Биткойн ETF най-накрая ще бъде одобрен. Така че вече не става въпрос за това дали SEC ще приеме ETF. Въпросът е кога.


Съобщава се, че копията от черновите на интервюто са споделени в социалните медии от Congressional Quarterly. Компанията трябва да публикува пълното интервю на 11-ти февруари.

Светлина в края на тунела


Докато Джаксън сподели, че няколко крипто-базирани ETF приложения са подадени за разглеждане, той не посочи коя конкретна заявка има най-висок шанс за одобрение от SEC. Въпреки това, много експерти от индустрията смятат, че заявлението, подадено от VanEck SolidX, има най-голям шанс да бъде одобрено. Раздел от статията гласи:

В крайна сметка, дали мисля, че някой ще задоволи стандартите, които сме поставили там? Надявам се и мисля, че така ще се случи.


Също така комисарят обяснява защо е толкова трудно да се одобри Биткойн ETF. По отношение на предложението за ETF, от близнаците Уинкълвос, Джаксън коментира: „Бих ли искал да могат да си купят този ETF? За бога, НЕ! И може би няма да седя тук, ако баща ми искаше, така че да, наистина приемам сериозно американското одобрение на всеки инвестиционен продукт и няма да го направя, докато на тези въпроси не получим отговор."

Няма съмнение, че крипто пространството е пълно с измами и манипулации. SEC и други финансови надзори бързо забелязаха случващото се и тъй като е тяхна отговорност да осигурят защита на инвеститорите, не е изненада, че комисията ще разгледа тези въпроси с изключително внимание.

Ще повлияе ли ETF върху цената на Биткойн?


Много лидери в индустрията вярват, че стартирането на Биткойн ETF ще предизвика покачване на цените на BTC през 2019 г., и след това. Въпреки това, остава да се види дали приемането от страна на SEC на ETF ще бъде стимул за нарастване на цената на най-голямата криптовалута в света.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх?

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света