НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Комисар от SEC: Биткойн ETF рано или късно ще бъде одобрен

ФЕВ. 7, 2019 19:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Комисар от SEC: Биткойн ETF рано или късно ще бъде одобрен

В изтеклото интервю с Congressional Quarterly Inc. на 7-ми февруари 2019 г., един от комисарите на SEC, Робърт Дж. Джаксън, каза, че Биткойн ETF най-накрая ще бъде одобрен. Така че вече не става въпрос за това дали SEC ще приеме ETF. Въпросът е кога.


Съобщава се, че копията от черновите на интервюто са споделени в социалните медии от Congressional Quarterly. Компанията трябва да публикува пълното интервю на 11-ти февруари.

Светлина в края на тунела


Докато Джаксън сподели, че няколко крипто-базирани ETF приложения са подадени за разглеждане, той не посочи коя конкретна заявка има най-висок шанс за одобрение от SEC. Въпреки това, много експерти от индустрията смятат, че заявлението, подадено от VanEck SolidX, има най-голям шанс да бъде одобрено. Раздел от статията гласи:

В крайна сметка, дали мисля, че някой ще задоволи стандартите, които сме поставили там? Надявам се и мисля, че така ще се случи.


Също така комисарят обяснява защо е толкова трудно да се одобри Биткойн ETF. По отношение на предложението за ETF, от близнаците Уинкълвос, Джаксън коментира: „Бих ли искал да могат да си купят този ETF? За бога, НЕ! И може би няма да седя тук, ако баща ми искаше, така че да, наистина приемам сериозно американското одобрение на всеки инвестиционен продукт и няма да го направя, докато на тези въпроси не получим отговор."

Няма съмнение, че крипто пространството е пълно с измами и манипулации. SEC и други финансови надзори бързо забелязаха случващото се и тъй като е тяхна отговорност да осигурят защита на инвеститорите, не е изненада, че комисията ще разгледа тези въпроси с изключително внимание.

Ще повлияе ли ETF върху цената на Биткойн?


Много лидери в индустрията вярват, че стартирането на Биткойн ETF ще предизвика покачване на цените на BTC през 2019 г., и след това. Въпреки това, остава да се види дали приемането от страна на SEC на ETF ще бъде стимул за нарастване на цената на най-голямата криптовалута в света.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн се стабилизира - ще се върне ли към възход?

Биткойн бавно нараства по-високо, което показва, че ралито може да се възобнови.Общата пазарна капитализация на крипто пазара се върна обратно на 282 милиарда долара, като над 5 милиарда долара са с...
ФЕВ. 21, 2020 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-голямата скандинавска авиокомпания ще приемa BTC

ФЕВ. 21, 2020 15:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

$484,7 милиона в BTC се прехвърлят като 'носна кърпичка'

Сега, когато анализаторите забелязаха бичия модел на златния кръст, който се формира на графиките, интересът към водещата криптовалута изглежда нараства. Коефициентът е, че някои притежатели на Битко...
ФЕВ. 21, 2020 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да надмине Visa при следващия халвинг

Според статистиката, Уили Ву, който анализира данни от ресурса за мониторинг Coin Metrics, инвестиционният поток на Биткойн е $727 милиарда годишно.BTC обработва $ 727 милиарда годишноБроят е почти...
ФЕВ. 20, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света