НАЧАЛО Прессъобщения

Bitcoin ETF-ът на BlackRock е близо до одобрението на SEC; Прогнози за Polkadot, Cosmos и нова монета

ноември 6, 2023 15:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin ETF-ът на BlackRock е близо до одобрението на SEC; Прогнози за Polkadot, Cosmos и нова монета

BlackRock, водеща инвестиционна компания, е по-близо до получаването на регулаторно одобрение от американската Комисия по ценните книжа и фондовите борси (SEC) за своето заявление за спот BTC ETF.

Понастоящем компанията вече е регистрирала своя ETF в Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC). Докато чакаме одобрението, анализаторите посочиха три монети, които ще се възползват от него, а именно Polkadot, Cosmos и Everlodge.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Everlodge (ELDG) може да се възползва от пускането на ETF за BTC

Глобалният туризъм отбеляза ръст след края на ограниченията, въведени заради Ковид пандемията. Последните проучвания показват, че в света има над 17.5 милиона стаи за гости. Въпреки това, този сектор до голяма степен е пренебрегван от хората със средни или по-ниски доходи. Това е така, защото инвестициите в недвижими имоти изискват значителен първоначален капитал.

За щастие Everlodge се намесва, за да опрости инвестициите в недвижими имоти. Чрез използването на блокчейн технологията, Everlodge има за дел да трансформира недвижимите имоти в NFT-та, които могат да бъдат разделени на по-малки части. Важното е, че след това тези NFT-та могат да бъдат придобити от всеки само за $100.

Въпросните NFT могат да бъдат търгувани или използвани като обезпечение за заеми в Everlodge. Междувременно вече са приключили успешно пет етапа от предварителната продажба на проекта, като ELDG, родния токен на платформата, стана свидетел на забележителен скок от $0.01 на $0.23.

Пазарните експерти очакват, че цената на Everlodge ще продължи да се покачва с напредването на предварителната продажба. Освен това те прогнозират 20-кратно увеличение на стойността на ELDG през 2023 г.

За повече информация относно предварителната продажба на Everlodge (ELDG) можете да посетите техния уебсайт или да се присъедините към общността им тук.

Polkadot (DOT) обновява таблото за управление на стейкинга

Polkadot (DOT) въведе вълнуващо подобрение в своята екосистема, като пусна Staking Dashboard 1.1. Това подобрение беше загатнато от Рос Булат, инженер в Parity Technologies, който играе решаваща роля в развитието на Polkadot.

Според Рос новото стейкинг табло на Polkadot е по-удобно за потребителите. То позволи на стейкърите да проследяват текущите дейности в мрежата на Polkadot. Освен това през последната седмица на октомври монетата на Polkadot, DOT, се представи изключително добре.

DOT беше сред най-печелившите в класацията на 20-те най-големи пазара на криптовалути по пазарна капитализация. Пазарните експерти прогнозираха, че цената на криптовалутата Polkadot може да се повиши до $6.7 , ако се стигне до одобрение на Биткойн ETF.

Активните потребители на Cosmos (ATOM) нарастват със 182%

Блокчейнът на Cosmos (ATOM) работи в посока на по-широко приемане и увеличаване на активността на потребителите. Понастоящем изглежда, че упоритата работа се отплаща. Данните от Token Terminal разкриват, че през последните 30 дни дневните активни потребители на Cosmos са нараснали със 182%, което се смята за знак за голяма потребителска активност.

Новините за Cosmos разкриха, че компанията за разработване на странични вериги на Bitcoin, Nomic, ще пусне своя nBTC, поддържан от Inter-Blockchain Communication (IBC). Това пускане имаше за цел да улесни потребителите да изпращат Bitcoin направо в блокчейна на Cosmos, като използват своите Bitcoin адреси.

Интересно е, че цената на монетата Cosmos се повиши с 8.3% след пускането на пазара. Освен това обемът на търговията с Cosmos също скочи със 120%, тъй като мрежовата активност в мрежата на Cosmos се повиши.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Bitcoin ETF-ът на BlackRock е близо до одобрението на SEC; Прогнози за Polkadot, Cosmos и нова монета”
  1. Филип Марлоу,

    Не лъжете хората Еверлодж е измама, и вие много добре го знаете.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.