НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн е със силна бича нагласа

НОЕ. 11, 2019 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн е със силна бича нагласа

Биткойн (BTC) е на път да претърпи сериозна волатилност, според дългосрочен технически индикатор.

Разбира се, водещата криптовалута скочи от 7,300 до 10,500 долара, на пръв поглед, благодарение на новината, че президентът на Китай призовава за официалното приемане на блокчейн технологиите. 


Но се предполага, че нещо друго може стои зад това движение.


Според неотдавнашен анализ на едноседмичната BTC графика от търговеца “Mr. Anderson”, се задава масивен ход за Биткойн. Той отбеляза, че въпреки че е лесно да се объркате от резките шпайкове на по-ниските времеви рамки, ключовият индикатор сигнализира за още по-голям, продължителен ход на пазара с криптовалути.
Става дума за Болинджър лентите (BBW), който сам по себе си е инструмент, използван за определяне на търговските диапазони.


В момента индикаторът е достигнал 0,42, което е висока дългосрочна волатилност. Последният път, когато този индикатор взаимодейства с диапазона на BBW, беше в края на март - само седмица преди Биткойн да се изстреля от $ 4,000 до $ 5,000, като стартира тазгодишния бичи пазар.


BBW също беше под диапазона 0.40 преди криптовалутата да се срине през ноември 2018 г., когато предишният бичи пазар започна през октомври 2016 г., и няколко месеца преди Биткойн да пробие $ 100 за първи път през 2013 г.


Разбира се, това повдига въпроса - дали Биткойн ще влезе в бичи пазар или ще се върне към мечи пазар?


Според привидното съгласие на анализаторите, възобновяването на бичата тенденция по-рано тази година е твърде вероятно. Както бе съобщено по-рано, “HornHairs” отбеляза, че има добър шанс да ударим 14,000 долара преди 7,000 долара.