НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн е печеливша инвестиция в 98,2% от дните на неговото създаване

ЮЛИ. 2, 2019 10:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн е печеливша инвестиция в 98,2% от дните на неговото създаване

Биткойн е печеливша инвестиция в 98.2% от дните от създаването си, сочат данните от holdcalc.com от 1-ви юли.

Гледайки 3830 дни назад - на 4-ти януари 2009 г., един ден, след като генезисния блок беше хеширан - данните на holdcalc сочат, че през 3671 от тях е било изгодно да се купува Биткойн (BTC).


Това оставя 69 нерентабилни дни - които включват почти всички дни през декември 2017 г., на върха на историческия бичи пазар, който прати цената на BTC до $ 20,000 - както и почти всички през януари 2018 година.


Най-скорошната група от нерентабилни дни, записани в данните на hodlcalc, е в края на миналия месец - между 25 и 29-ти юни 2019 г. - когато монетата се търгуваше между $11,170 и $ 12,907.


Паралелно със статистика на holdcalc, анализ на крипто пазара, публикуван от twitter потребителя "CL" на 24-ти юни, подсказва, че Биткойн навлезна в своята "стелт фаза" на възобновения бичи пазар.


Проучването започва, като отбелязва, че топ монетата вече пресече както своите 50-седмични, така и 50-дневни пълзящи средни, и продължава да анализира реализираната стойност на Биткойн - показател, за който се предполага, че първо е предложен от изследовател на Coin Metrics. Реализираната стойност, според проучването, е претеглената UTXO (LINK https://www.investopedia.com/terms/u/utxo.asp) пазарна капитализация на BTC - т.е. мярка за стойността на всички монети в обращение на цената, на която са били последно прехвърлени.


В допълнение към тези технически данни, верижните данни като хеш процент на Биткойн, адреси на активни портфейли и транзакции на ден надминават всички високи стойности във времето.


За да твърдят, че монетата вече е в "стелт фаза", анализаторите предоставят диаграма, показваща логаритмичния ръст на цената на биткойните и обществения интерес - сравнявайки данните на BTC: USD с резултатите от Google Trends за „bitcoin“.


Както беше съобщено по-рано, CryptoKea, инвеститор и стратег, подвизаващ се в Twitter, твърди, че най-вероятният диапазон на корекция на Биткойн е $6,600 - $8,000, докато други са предложили по-умерени оценки от около $9,500.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Купуват ли големите инвеститори по време на спада?

CoinShares казва, че Cardano (ADA), Solana (SOL) и Polkadot (DOT) също са се радвали на приток през седмицата, което предполага, че инвеститорите очакват възможен обрат на пазара.“Входящите потоци дой...
ЯНУ. 25, 2022 01:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво правят Биткойн (BTC) китовете?

В нов епизод на ‘Best Business Show’ Помплиано казва на своите над 330,000 абонати в YouTube, че BTC китовете до голяма степен са останали встрани по време на последната рязка корекция, при която BTC ...
ЯНУ. 24, 2022 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър, предрекъл дъното през 2018-та, споделя прогноза за Биткойн

Той вярва, че BTC ще отбележи нови върхове за всички времена тази година, въпреки низходящото си движение през последните два месеца.Псевдонимният крипто анализатор Smart Contracter казва на своите на...
ЯНУ. 24, 2022 01:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да очакваме ли обрат на пазара?

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.“Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непреме...
ЯНУ. 23, 2022 15:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света