НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн е новото злато

АПР. 18, 2019 09:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн е новото злато

Сътрудникът на Forbes Клем Чеймбърс твърди, че Биткойн постепенно превзема мястото на златото в скорошната си аналитична статия.


Той също така направи бича прогноза за цената на Биткойн, обявявайки края на тежката крипто-зима.

Биткойн зимата свърши, цената се покачва, единственият въпрос е докъде. За сега $ 6,000 е лесна цел и $ 10,000 за монета тази година не е толкова трудна цел.


Чеймбърс изтъква, че златото е било най-добрият начин за запазване на стойността доста дълго време. За много инвеститори то служи като актив за хеджиране срещу акции.

Златото е глобалният актив за хеджиране срещу риск и инвеститорите са невероятно заинтересовани от него.


Има огромна разлика между пазарната капитализация на златото и Биткойн ($ 5 трилиона и $ 0.09 трилиона съответно). Въпреки това, трябва да се има предвид, че златото съществува от много дълго време, докато BTC е зараждащ актив, който е тепърва ще прави преход в юношеството си. Биткойн е сериозен претендент да вземе огромен дял от пазара, който златото доминира.

[...] когато погледнете интереса към финансовите новини, можете да видите, че Биткойн яде интереса към златото, поне в САЩ.


Тъй като резкият скок на Биткойн в началото на април, всички бяха прекалено оптимистични за близкото бъдеще, като търговската легенда Питър Бранд твърди, че BTC може да влиза в нова параболична фаза.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн се стабилизира - ще се върне ли към възход?

Биткойн бавно нараства по-високо, което показва, че ралито може да се възобнови.Общата пазарна капитализация на крипто пазара се върна обратно на 282 милиарда долара, като над 5 милиарда долара са с...
ФЕВ. 21, 2020 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-голямата скандинавска авиокомпания ще приемa BTC

ФЕВ. 21, 2020 15:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

$484,7 милиона в BTC се прехвърлят като 'носна кърпичка'

Сега, когато анализаторите забелязаха бичия модел на златния кръст, който се формира на графиките, интересът към водещата криптовалута изглежда нараства. Коефициентът е, че някои притежатели на Битко...
ФЕВ. 21, 2020 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да надмине Visa при следващия халвинг

Според статистиката, Уили Ву, който анализира данни от ресурса за мониторинг Coin Metrics, инвестиционният поток на Биткойн е $727 милиарда годишно.BTC обработва $ 727 милиарда годишноБроят е почти...
ФЕВ. 20, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света