НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн е на зелено, повечето криптота не са

ДЕК. 14, 2018 15:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн е на зелено, повечето криптота не са

Биткойн е леко нагоре днес, достигайки $ 6,452 по време на писане на статията, но при спаднали с 3,5 милиарда долара обем за последните 24 часа.

Етериум, от друга страна, и много други криптовалути са спаднали с около 4%, като съотношението eth to btc намалява с около 10%.


Интересното е, че няма значително отклонение в посока надолу, като най-много е с около 4% по-ниско, но има и някои други, които са в зеленото.


Tezos е една от тези валути, скачайки почти 15% днес, след обявения списък на Coinone, южнокорейска борса, но пазарната им капитализация остава под 1 млрд. долара.

Друга, скочила с 15% е SingularDTV, докато Namecoin е с 60%. Те са еквивалент на услугата Ethereum Name Service (ENS), но на блокчейн, специално предназначен да бъде децентрализиран DNS.

Първите четири не са виждали много промени, освен, разбира се, Tether е на осмо място и сякаш ще измести LTC.Разбира се, имаше значителен скок наскоро, след достигане на нови минимални стойности за годината, докато Биткойн не се движеше много. Сега изглежда, че алтовете имат малка корекция, докато Биткойн отново не се движи много. Това предполага, че може би пазарът е в алткойн период, факт подкрепен от липсата на движения при Биткойн .

Това започна, според нас, около средата на юли, когато ETH стана малко възходящ. ETF глупостите, след това доведоха до някакъв спекулативен полет за Биткойн, като отхвърлянето след това удари ETH далеч повече от Биткойн по някаква причина.

Може би ETF спекулациите прекъснаха курса на пазара, който може би вече се завръща, тъй като Биткойн става скучен.

И все пак, дали това наистина е така, ще трябва да проявим търпение, за да разберем, но седмицата сякаш започва с интересна динамика.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Да очакваме ли корекция при Биткойн?

В нова стратегическа сесия той каза в YouTube видео, че BTC може да падне още, преди водещият крипто актив да покаже признаци на възстановяване.“Така въз основа на инструмента за разширение на Фибонач...
ОКТ. 23, 2021 19:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в САЩ инвестира в Биткойн

Този път, Houston Firefighters’ Relief and Retirement Fund реши да инвестира в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), двете най-големи криптовалути в света. Това е един от първите пенсионни фондове, които инв...
ОКТ. 23, 2021 15:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

Понастоящем Биткойн се търгува над $60,000 според данни от CoinMarketCap, но придвижването над предишния връх за всички времена е накарало техническите анализатори да създадат множество възходящи прог...
ОКТ. 23, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света