НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн до $70,000 след халвинга?

АПР. 6, 2020 20:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн до $70,000 след халвинга?

Много анализатори твърдят, че 2020 г. ще бъде силна година за Биткойн пазара много преди началото на настоящата световна икономическа криза.

Най-важното е, че водещата криптовалута се очакваше да скочи, след като възнаграждението за добив в блокчейна бъде намалено наполовина през май. Новите данни сочат, че тези прогнози все още са в ход.

Данни и обществен сантимент сочат към големи печалби при Биткойн


Аналитикът PlanB продължава да стои зад твърдението, че 'stock-to-flow' съотношението на Биткойн сочи към изключително високи печалби след халвинга. Този показател се определя чрез сравняване на сегашния запас с производството и е често използван инструмент за измерване на стойността на твърди стоки, като благородни метали.

PlanB публикува следното в Twitter:По този начин, въпреки че прогнозата за $70,000 може да изглежда странна, тя би била напълно в съответствие с предишните печалби за водещата криптовалута. Също така, няма съмнение, че капиталът съществува, за да тласне Биткойн толкова високо, както и обществения интерес.

Всъщност, правителствените отговори на предстоящата рецесия могат да направят Биткойн и други криптовалути още по-привлекателни. В наскоро публикувана статия от HackerNoon се твърди, че банките и наследените финансови компании по всяка вероятност ще получават масивни спасителни мерки, точно както през 2008 г.


Въпреки това, за разлика от преди дванадесет години, вбесената общественост има възможност да вложи активите си в криптовалута , което ще повиши цените.

Авторът Марк Хелфман пише;

Не подценявайте потенциала на тази финансова криза да подтикне хората да купуват криптовалути и да изграждат предприятия около базирани на крипто продукти, услуги и процеси. Хората може да се ядосат толкова много, че търсят „изход“, който не включва банки, правителства и корпорации.


Струва си да се отбележи, че Биткойн се е родил от търсене на различното от централните банки и факта, че на хората им е било омръзнало правителството на САЩ да подкрепя некомпетентните и корумпирани финансови институции. Сигурно е да се предположи, че повторение на този кронизъм би довело само до повече инвеститори в крипто пространството.

Масовото възприемане в реалния свят ще тласне експоненциалния растеж


Пазарната активност, разработването и приемането на Биткойн и други криптовалути, бързо се осъществява. По-специално трябва да се отбележи институционалното обхващане на блокчейн технологията от широк спектър от индустриални сектори.

Освен това, докато фиатната валута остава силен вариант за покупки, светът все повече се обръща към криптовалута за опрощавания и финансови трансфери.

Именно тези случаи на употреба в реалния свят ще играят ключова роля за повишаване на стойността на флагманската криптовалута.

С други думи, емитираният от централната банка фиат сега трябва да се конкурира с нов клас активи, който предлага много ясни предимства. Когато се поставят в този контекст, прогнозите за много по-високи цени на Биткойн са много реалистични.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто потребителите теглят $220 милиона в Биткойн след халвинга
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн се търгува в обхват - пробив може да го тласне до $ 12,000

Един популярен анализатор твърди, че Биткойн може да се изстреля, стига да пробие извън определен обхват. Мнението му е от особено значение, тъй като и преди е правил точни прогнози. През юни ...
МАЙ. 31, 2020 21:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Шиф с поредната атака срещу Биткойн

Питър Шиф наскоро влезе в спор с Тайлър Уинкълвос, обвинявайки го в манипулация на цената на Биткойн.  Шиф твърди, че основателят на Gemini има нужда от ‘много глупаци’, за да се отърве от Биткойн пр...
МАЙ. 31, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е близо до 'експлозивен' пробив, според известен трейдър

Бенджамин Блънтс казва на своите близо 56 000 последователи в Twitter, че BTC се подготвя за рали до $12,000.„Когато BTC най-накрая се измъкне от този диапазон, ще стане 'взривоопасно' - бих казал $11...
МАЙ. 31, 2020 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Затихна вълнението около халвинга - какво да очакваме?

Според данни от Google T ren ds, на 30-ти май интересът към BTC се завърна на нивата от средата на април. Тогава, цената на Биткойн скочи от $ 6,800 до над $ 10,000 в рамките на 3 седмици. Според ...
МАЙ. 30, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света