НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн цикълът далеч не е приключил, според Fidelity

ЯНУ. 14, 2022 11:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн цикълът далеч не е приключил, според Fidelity

В пълен доклад за дигиталните активи Fidelity теоретизира, че движенията на миньорите показват, че цикълът на Биткойн има много повече място за развитие.

Fidelity Digital Assets – крипто крилото на Fidelity Investments, което управлява активи на стойност $4.2 трилиона, сподели мнение за бъдещето на пространството на цифрови активи. Основните изводи засягат поведението на миньорите и приемането на Биткойн (BTC) мрежата.


В годишния доклад, публикуван миналата седмица, групата сподели някои прозрения за света на добива на BTC:


Тъй като Биткойн миньорите имат най-голям финансов стимул, за да направят най-доброто предположение относно приемането и стойността на BTC (...), настоящият цикъл на Биткойн далеч не е приключил и тези миньори правят инвестиции за дългосрочен план.

В доклада се посочва, че възстановяването на хеширащата скорост през 2021 г. "беше наистина поразително", особено като се има предвид, че втората по големина икономика в света, Китай, забрани Биткойн през 2021 г. Възстановяването на хеширащата скорост след забраната беше "по-широко разпространено по целия свят“, което показа, че миньорите са настроени за дългосрочни печалби.


Изявленията са в съответствие със скорошното представяне на продажбите на миньорите. Ключов показател във веригата показва, че Биткойн миньорите са в режим на "масивно" натрупване на BTC, тъй като те не показват желание да продават.


Тук има теория на игрите с много високи залози, според която ако приемането на Биткойн се увеличи, страните, които осигуряват малко биткойни днес, ще бъдат по-конкурентноспособни от своите връстници. Следователно няма да се изненадаме да видим други суверенни национални държави да придобиват Биткойн през 2022 г. и може би дори да видим как централна банка прави придобиване.


Техните коментари идват, когато бившият депутат от Тонга предположи, че страната може да приеме BTC в края на 2022 г.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) може да се готви за значителен отскок

По същество повече регулация и по-добри продукти ще дадат шанс на крипто пространството, "внасяйки по-голяма част от стотиците трилиони традиционни активи в екосистемата на цифровите активи". В комбинация с ходинг на миньорите, това може да удължи цикъла и да доведе BTC до нови върхове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света