НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн цикълът далеч не е приключил, според Fidelity

ЯНУ. 14, 2022 11:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн цикълът далеч не е приключил, според Fidelity

В пълен доклад за дигиталните активи Fidelity теоретизира, че движенията на миньорите показват, че цикълът на Биткойн има много повече място за развитие.

Fidelity Digital Assets – крипто крилото на Fidelity Investments, което управлява активи на стойност $4.2 трилиона, сподели мнение за бъдещето на пространството на цифрови активи. Основните изводи засягат поведението на миньорите и приемането на Биткойн (BTC) мрежата.


В годишния доклад, публикуван миналата седмица, групата сподели някои прозрения за света на добива на BTC:


Тъй като Биткойн миньорите имат най-голям финансов стимул, за да направят най-доброто предположение относно приемането и стойността на BTC (...), настоящият цикъл на Биткойн далеч не е приключил и тези миньори правят инвестиции за дългосрочен план.

В доклада се посочва, че възстановяването на хеширащата скорост през 2021 г. "беше наистина поразително", особено като се има предвид, че втората по големина икономика в света, Китай, забрани Биткойн през 2021 г. Възстановяването на хеширащата скорост след забраната беше "по-широко разпространено по целия свят“, което показа, че миньорите са настроени за дългосрочни печалби.


Изявленията са в съответствие със скорошното представяне на продажбите на миньорите. Ключов показател във веригата показва, че Биткойн миньорите са в режим на "масивно" натрупване на BTC, тъй като те не показват желание да продават.


Тук има теория на игрите с много високи залози, според която ако приемането на Биткойн се увеличи, страните, които осигуряват малко биткойни днес, ще бъдат по-конкурентноспособни от своите връстници. Следователно няма да се изненадаме да видим други суверенни национални държави да придобиват Биткойн през 2022 г. и може би дори да видим как централна банка прави придобиване.


Техните коментари идват, когато бившият депутат от Тонга предположи, че страната може да приеме BTC в края на 2022 г.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) може да се готви за значителен отскок

По същество повече регулация и по-добри продукти ще дадат шанс на крипто пространството, "внасяйки по-голяма част от стотиците трилиони традиционни активи в екосистемата на цифровите активи". В комбинация с ходинг на миньорите, това може да удължи цикъла и да доведе BTC до нови върхове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бивш председател на Федералния резерв сподели предупреждение за Биткойн

В ново интервю за CNBC той каза, че BTC е изправен пред два екзистенциални риска от законодатели и правителства.“Един от другите рискове, които Биткойн има, е, че в даден момент той може да бъде обект...
МАЙ. 20, 2022 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще повтори движенията си от 2018 г. според анализатор

Псевдонимният търговец Altcoin Sherpa каза на своите 175,700 последователи в Twitter, че тази година може да се окаже повторение на 2018 г. с няколко разлики по отношение на инфраструктурата и разнооб...
МАЙ. 20, 2022 15:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн вероятно ще продължи спада си

Според анализаторите на Bloomberg, водещата криптовалута може да падне допълнително, въпреки скорошния отскок от 15% от дъната, до които се срина миналата седмица. BTC сега изглежда по-уязвим от преди...
МАЙ. 20, 2022 09:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще падне под $5,000, твърди Хари Дент

Говорейки с Kitco News, икономистът и основател на HS Dent Publishing, Хари Дент, обсъди своите пазарни перспективи за златото, Биткойн и пазара на акции.Дент предупреди, че флагманската криптовалута ...
МАЙ. 19, 2022 18:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света