НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн биковете се борят да задържат $ 9,000

ЮЛИ. 10, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн биковете се борят да задържат $ 9,000

Биткойн цената може да е на ръба на болезнен срив, според редица търговци.

Може да предстои голяма корекция за цената на най-голямата криптовалута, според Twitter публикация, споделена от Джош Олшевич.

 Той вярва, че Биткойн може да се срине до $ 7,100, което е най-ниското ниво от 23-ти април, ако направи дневно затваряне под решителното ниво от $ 9,000.

 

Олшевич, чиито анализ се базира на индикатора Ичимоку облаци, също така написа, че биковете могат да си завърнат контрол над пазара, ако има Tenkan-Kijun (TK) кръст. 

 

Това се случва когато Tenkan-Sen (рязко променяща се средна) се издигне над Kijun-Sen (бавно движеща се средна), което означава, че сегашният тренд е по-силен.

 

За да се окаже този кръст бичи, трябва да се случи над облака. И обратното, ако облака бъде пробит и има спад под $ 9,000, Олшевчи смята, че е време за да се отворят къси позиции.

 

Към момента на писане на статията, Биткойн се търгува на $ 9,224, след като спадна с приблизително 3% на 9-ти юни. Тези загуби съвпаднаха със спада на индустриалния индекс Dow Jones, който изтри печалбите си за седмицата.

 

Джош Рейджър също е на мнение, че е време за по-значително движение. Той посочи, че текущото ценово действие на Биткойн много подобно на това от септември 2019 г.

 Тогава се формира низходящ триъгълник, който се разреши с пробив надолу на 25-ти септември. Следващите няколко месеца бяха доминирани от мечките.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн ферма в Кюстендил открадна ток за милиони

Развитието съобщи районният прокурор Ивайло Илиев, като престпълението бе разкрито от ЧЕЗ.  “По предварителни данни стойността на отнетата енергия е над 2.5 милиона лева, което, грубо казано...
АВГ. 13, 2020 21:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Биткойн скоро ще скочи с 200%, според Kraken

Докладът отбелязва, че Биткойн отчете 21-месечен минимум на волатилността на 24-ти юли от едва 23% и заяви, че 12-те исторически минимума на волатилността на BTC (между 15% и 30%) обикновено са послед...
АВГ. 13, 2020 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн се държи като акция на технологична компания, твърдят от CoinShares

Биткойн се държи повече като акция на технологичен стартъп отколкото като дигитално злато, според доклад от мениджъра на дигитални активи CoinShares, озглавен ‘A Little Bitcoin Goes a Long Way’. В таз...
АВГ. 12, 2020 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е в ранен бичи пазар, според Уили Ву

Така твърди анализатора Уили Ву, който тази седмица сподели мислите си за текущото ценово действие на Биткойн.  В редица Twitter публикации от 10-ти август, Ву каза, че бичият пазар вече е започнал, к...
АВГ. 11, 2020 20:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света