НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Опитният крипто експерт Ларк Дейвис регистрира един интересен показател сред продължаващата корекция на пазара.

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.


Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към тригодишни дъна


Ларк Дейвис, опитен търговец на криптовалути и инвеститор, сподели графики, които показват динамиката на резервите на Биткойн (BTC) на централизираните борси в зависимост от цената им.


Според тази графика, извлечена от данните на доставчика на данни Glassnode, този важен показател е в низходящ тренд след третия халвинг на Биткойн през май 2020 г.


Този процес спря едва в началото на третото тримесечие на 2021 г., когато редица притежатели решиха да осребрят своите печалби. Въпреки това, балансът на BTC на борсите отново спада от август 2020 г.


В момента той е значително по-нисък, отколкото в началото на 2019 г. За първи път от почти 40 месеца балансите на BTC на борсите паднаха под 2.5 милиона биткойни.


Биткойн (BTC) пада до $53,500, тъй като корекцията се засилва


Дейвис интерпретира тази динамика като ясен бичи знак. Обикновено намаляването на салда на BTC на CEX е свързано с липсата на интерес към незабавна продажба на монети.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Ел Салвадор купува още Биткойн


Както беше посочено днес, Биткойн (BTC) падна до осемседмично дъно. Цената му за кратко достигна ниво от $53,500, невиждано от 7-ми октомври досега.


Повече от $670 милиона в шортове и лонгове на Биткойн бяха ликвидирани през последните 24 часа. За много анализатори днешната ситуация наподобява драматичните обстоятелства от март 2020 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света