НАЧАЛО Други

Binance затварят профил на потребител съдържащ 1200 BTC

ОКТ. 7, 2018 11:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance затварят профил на потребител съдържащ 1200 BTC

Binance, най-голямата крипто борса спрямо обем на търговия, е спряла сметката на неидентифициран потребител поради неразкрити причини, твърдейки, че са били направлявани от агенти по сигурността, за да го направят.

 


Потребителят, бивш арбитражен търговец на голям брой активи, който държи в сметката си 1200 BTC, обвини Binance в "произволно поведение и липса на прозрачност". Говорейки за подизпълнителя на компанията, той каза, че е изпълнил всички условия за проверка на неговата сметка, но нищо не е било направено, за да се реши въпросът.

Според него причината за блокиране на сметката му се променя многократно, откакто започна да обсъжда с представител на персонала на Binance. Според него:

По време на нашия разговор те са променили причината за блокиране на профила ми няколко пъти и в заключение той все още е блокиран. Първата причина беше "сигурност", последната беше "правоприлагане", с която те не искат да ме свързват директно. И знаете ли, изобщо не ги вярвам.

Binance прекрати търговската си дейност на платформата по-рано тази година поради нередовни модели на транзакции. Това развитие накара Syscoin да прекрати търговията със своя SYS на платформата, което доведе до "необичайни транзакции в книгите за поръчки на SYS на Binance".

Би било логично да се мисли, че профилът на този потребител е бил блокиран поради подобни необичайни дейности на платформата. Потребителят обаче твърди, че всичките му сделки са извършени с помощта на добре познати студени портфейли и борси, така че той не вижда причина Binance да държи парите му "без правила и причини".

Междувременно персонал на Binance обяснява в електронна поща, че блокирането на сметката е в резултат на директива от неразкрит "правоохранителен орган" относно измама, която той (потребителят) може да не участва пряко. В отговор, потребителят поиска да се свърже с правоохранителните органи, искане, което очевидно не беше дадено.


В сегашния си вид сметката може да остане блокирана до по-нататъшно известие и не е дадена ясна причина за блокирането, което беше преди повече от месец.


Със страха, който вече е създаден в пространството на криптовалути относно уязвимостта на борсите, този инцидент може да изплаши инвеститорите далеч от Binance, ако този проблем продължи и потенциалните инвеститори чуят за него.

Това е обезпокоително, особено защото не е дадена ясна причина за действията на борсите, а правоохранителните органи остават анонимни и на потребителя не са му дадени никакви директни указания за това какво да направи, за да реши проблема.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Броят на потребителите на криптовалути вече е над 100 милиона

Доклад на борсата Crypto.com изчислява, че през януари има 106 милиона потребители на криптовалути по целия свят, след скок от 16% сред участниците само миналия месец.Отделно проучване от финансовата ...
ФЕВ. 26, 2021 14:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Известно NFT бе препродадено за изумителните $6,6 милиона

Beeple - чието истинско име е Майк Уинкълман, е един от най-големите NFT артисти в пространството. През декември 2020 г. той продаде крипто изкуство на стойност $582,000 само за пет минути, част от из...
ФЕВ. 26, 2021 15:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase разкрива ключови детайли преди публичния си листинг

S-1 формулярът ѝ е публикуван от Американската комисия по ценни книжа и борси (SEC), освобождавайки пътя за дългоочакваното му директно включване в Nasdaq. Този ход ограничава седем месечните уси...
ФЕВ. 25, 2021 16:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на акциите на MicroStrategy бележи спад от 50% за две седмици

След като достигне двадесетгодишен връх, цената на акциите на фирмата преминава през чувствителна корекция. Кои събития в криптосферата стоят зад този спад?MSTR губи 50 процента за две седмициЦената н...
ФЕВ. 26, 2021 09:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света