НАЧАЛО Други

Binance затварят профил на потребител съдържащ 1200 BTC

ОКТ. 7, 2018 11:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance затварят профил на потребител съдържащ 1200 BTC

Binance, най-голямата крипто борса спрямо обем на търговия, е спряла сметката на неидентифициран потребител поради неразкрити причини, твърдейки, че са били направлявани от агенти по сигурността, за да го направят.


Потребителят, бивш арбитражен търговец на голям брой активи, който държи в сметката си 1200 BTC, обвини Binance в "произволно поведение и липса на прозрачност". Говорейки за подизпълнителя на компанията, той каза, че е изпълнил всички условия за проверка на неговата сметка, но нищо не е било направено, за да се реши въпросът.

Според него причината за блокиране на сметката му се променя многократно, откакто започна да обсъжда с представител на персонала на Binance. Според него:

По време на нашия разговор те са променили причината за блокиране на профила ми няколко пъти и в заключение той все още е блокиран. Първата причина беше "сигурност", последната беше "правоприлагане", с която те не искат да ме свързват директно. И знаете ли, изобщо не ги вярвам.

Binance прекрати търговската си дейност на платформата по-рано тази година поради нередовни модели на транзакции. Това развитие накара Syscoin да прекрати търговията със своя SYS на платформата, което доведе до "необичайни транзакции в книгите за поръчки на SYS на Binance".

Би било логично да се мисли, че профилът на този потребител е бил блокиран поради подобни необичайни дейности на платформата. Потребителят обаче твърди, че всичките му сделки са извършени с помощта на добре познати студени портфейли и борси, така че той не вижда причина Binance да държи парите му "без правила и причини".

Междувременно персонал на Binance обяснява в електронна поща, че блокирането на сметката е в резултат на директива от неразкрит "правоохранителен орган" относно измама, която той (потребителят) може да не участва пряко. В отговор, потребителят поиска да се свърже с правоохранителните органи, искане, което очевидно не беше дадено.


В сегашния си вид сметката може да остане блокирана до по-нататъшно известие и не е дадена ясна причина за блокирането, което беше преди повече от месец.


Със страха, който вече е създаден в пространството на криптовалути относно уязвимостта на борсите, този инцидент може да изплаши инвеститорите далеч от Binance, ако този проблем продължи и потенциалните инвеститори чуят за него.

Това е обезпокоително, особено защото не е дадена ясна причина за действията на борсите, а правоохранителните органи остават анонимни и на потребителя не са му дадени никакви директни указания за това какво да направи, за да реши проблема.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света