НАЧАЛО Други

Binance вече и в Уганда

НОЕ. 4, 2018 09:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance вече и в Уганда

Тъй като криптовалутите израстват своето "детство", борсите участват в състезанието за доминация, в колкото се може повече страни.


Binance, най-голямата в света крипто борса, според данните от CoinMarketCap, понастоящем заема първа позиция в стремежа си да установи крипто търговия в Африка, тъй като създава място за 70% от населението на Уганда, което не е имало традиционни банкови сметки преди пристигането на Binance.

Говорейки с крипто ентусиаста Томи Мустак, потребител на криптовалути в Уганда, Джарау Моузес, разкри, че над 70% от жителите на Уганда нямат традиционни банкови сметки.

Томи tweet-ва:
Джарау от Уганда ми каза, че повече от 70% от хората от Уганда нямат банкова сметка. Binance прави огромно въздействие, за да помогне на тези милиони хора в Уганда, като им даде алтернатива, която никога не са имали.

"Свобода на парите"


Джарау обясни, че неприятностите за получаване на банкова сметка са подобни на тези за получаване на шофьорска книжка или за притежаване на паспорт, който само няколко лица биха могли да придобият поради многобройните изисквания на банките.

След това Binance записва също впечатляваща регистрация на 40 000 потребители в Уганда за няколко месеца. Развитие, което показва топлото посрещане на Биткойн и Етериум , които са ново вписани на платформата.

Клонът в Уганда също така има за цел да си сътрудничи с местните доставчици на мобилни платежни услуги, за да разшири възможностите за търговия, които понастоящем поддържат само фиат-крипто обмен.

През октомври 2018 г., Binance създават своя борса за фиат-крипто търговия и подкрепи уганданския шилинг, заедно с други криптовалути.

Обяснявайки причината за разширяването си в Африка, главният изпълнителен директор на Binance, Чангпенг Джао отбеляза, че развитите страни са по-обещаващи в сферата на финансовите печалби, сочейки, че криптовалутата има "отвърдени случаи на използване" в недоразвитите страни и Binance възнамерява да я разпространява в Африка и по целия свят.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една седмица до водещото кариерно изложение Career Show 2021

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29-ти септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30-ти септември в онла...
СЕП. 21, 2021 12:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase се отказват от плановете си за платформа за крипто заеми

През септември изпълнителният директор на борсата Брайън Армстронг обяви, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е казала на Coinbase, че ще съди борсата, ако пусне продукта, наречен „Lend“....
СЕП. 21, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-скъпият пентхаус в Маями Бийч бе продаден за рекордните $22.5 милиона в крипто

Изключителният имот, разположен на над 470 квадратни метра площ и разполагащ с 4 спални и 4 бани, бе продаден за $22.5 милиона.При средна цена от $47,270 / кв.м., сделката разби всеки предишен рекорд ...
СЕП. 21, 2021 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света