НАЧАЛО Други

Binance стартират платформа за биткойн фючърси с x20 ливъридж

ЮЛИ. 3, 2019 16:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance стартират платформа за биткойн фючърси с x20 ливъридж

Чанпен Джао, главният изпълнителен директор на топ крипто борсата Binance, разкри, че компанията планира да стартира платформа за фючърси, с първоначална подкрепа за BTC / UTSDT договори с ливъридж до 20x.

Джао направи своето изявление по време на реч, изнесена на Asia Blockchain Summit в Тайпе, по-рано днес, 2 юли.


Главният изпълнителен директор на борсата посочи, че въпреки липсата на конкретна дата за стартиране на новата платформа за търговия "Binance Futures", се очаква симулационна тестова версия в рамките на няколко седмици.


CZ разкри за платформата, която в крайна сметка ще има за цел да подкрепи дългосрочни и кратки търговски договори за различни крипто активи.
Както вече беше съобщено, новината за старта на фючърсите идва скоро след потвърждението на Джао, че марджин търговията вече е в бета тестване и скоро ще бъде подкрепена от платформата.


Компанията също така продължи да пуска нови търговски двойки и функции на своята платформа за търговия без попечителство, Binance DEX - най-скорошната актуализация беше две нови двойки от стабилни монети.


На 21 юни, пионерът нa биткойн фючърсите, Чикагската стокова борса (CME) съобщи, че откритият интерес към техните биткойн фючърсни договори достигна най-високите си стойности, като договорите се увеличиха до $1,7 милиарда.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Крипто инвестициите в недвижими имоти са на път да се удвоят през 2019 година

Фирмата зад луксозен жилищен комплекс в Орландо, Флорида е си партнира с BitPay за обработка на Биткойн плащания за недвижими имоти.Обявен на 6-ти август, Grove Resort & Water Park ще приема флагманск...
АВГ. 20, 2019 19:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance се конкурира с Libra на Facebook

В съобщение, публикувано днес, 19-ти август, борсата твърди, че е в добра позиция да стартира такава валутна екосистема предвид технологията за обществена верига, Binance Chain, широка потребителска б...
АВГ. 19, 2019 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Mastercard събират собствен крипто екип

Наскоро се появиха слухове, че Mastercard съставя свой собствен „крипто екип.“Mastercard обяви през юни, че ще се присъедини към Libra Association на Facebook. Въпреки това, сега процесорът за разплащ...
АВГ. 19, 2019 08:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

25 милиона американци обмислят да инвестират в крипто през следващите 12 месеца

Базираната в САЩ компания Nobl Insurance публикува своето проучване, в което анализира тенденциите при дигиталните активи и желанието на местните жители да инвестират през следващата година.Докладът у...
АВГ. 18, 2019 16:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света