НАЧАЛО Други

Binance стартира дивизия за анализ и изследване на алткойни

НОЕ. 14, 2018 15:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance стартира дивизия за анализ и изследване на алткойни
Новата изследователска дивизия на Binance ще се фокусира върху анализирането на инвестиционния потенциал на проекти, както и споделянето на тази информация с крипто общността.

Според публикувано на 8 ноември съобщение, дивизията ще извършва проучвания от "институционален клас".

От тази седмица вътрешните изследователски екипи ще провеждат задълбочени прегледи и ще извършват "надлежна проверка" на всяка от изброените монети.


Докладите се изтъкват като първото "институционално" изследване, извършено от голям крипто обмен.

На Binance Research ще се предоставят всички доклади от изследователският екип - съставен от инвестиционни банкери, блокчейн инженери, журналисти, изследователи на данни и академици. Всеки един от докладите ще се съсредоточава върху следните точки:

  • Продажба на токен

  • Икономика на дистрибуцията

  • Напредък на пазара

  • Данни за търговията

  • Кодови одити

  • Показатели за осиновяване

  • Общ преглед на конкурентите

  • Анализ на обема и цените


Освен това, в допълнение към горните показатели, компанията споменава, че ще включва и по-субективни показатели.


Компанията планира да прегледа повечето големи проекти, дори тези, които не са включени в платформата. Според дивизията, тези доклади ще бъдат непрекъснато актуализирани и поддържани, с постъпването на актуална информация за всевъзможните алткойнове. Твърди се, че докладите са насочени към повишаване на "стандартите за прозрачност в индустрията като цяло".

Тази година Binance въведе няколко нови бизнес инициативи. Два забележителни примера са образователният портал Binance Academy и базата данни за криптовалути Binance Info.

Коментар от Binance говори за отклонението от работата на компанията като крипто обмен:

С еволюцията на Binance от платформа за крипто търговия до блокчейн екосистема, ние приветствахме отговорността да бъдем доверен ръководител, когато става въпрос за блокчейн.


Първите проекти, подготвени за анализ, са GoChain и Loom Networktron g>. GoChain е мащабируемо блокчейн решение, което поддържа интелигентни договори и оперативна съвместимост между отделните вериги, докато Loom Network е Layer 2 Ethereum решение за мащабиране, фокусирано върху изграждането на децентрализирани апликации.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света