НАЧАЛО Други

Binance ще стартират затворено бета тестване на нова крипто-към-фиат борса в Сингапур

СЕП. 17, 2018 11:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance ще стартират затворено бета тестване на нова крипто-към-фиат борса в Сингапур

Binance, най-голямата глобална платформа за криптовалути, скоро ще започне частно бета тестване на борси крипто-към-фиат в Сингапур, като съорганизатор и главен изпълнителен директор на Binance, Чангпен Джао(CZ) tweet-ва на 15-ти септември.

 


Както разкри Чангпен Джао, тестването ще започне на 18-и септември:
Аз просто се подхлъзнах, че ще започнем #Binance Сингапур фиатна борса, пари на живо, затворено бета тестване на 18-и септември, в рамките на 3 дни. Покана само за първи път. Вълнуващо!

Според финансовите магнати, преди публикуването на новините в Twitter, CZ най-напред разкри плановете за стартиране на фиатна борса, докато говори на неотдавнашно блокчейн събитие, водено от специализираното в крипто дружество Cumberland. Конференцията включва още един разрушител на индустрията - Тайлър Уинкълвос, съосновател и главен изпълнителен директор на крипто борсата Gemini.

Макар че не са посочени повече подробности, крипто-към-фиат борсата, базирана в Сингапур, вероятно ще подкрепи местния долар на Сингапур, отбелязват Finance Magnates.

В средата на юли, Сингапур бе класиран за третата най-благоприятна страна за ICO по отношение на броя на най-големите глобални проекти на ICO.

По-рано тази седмица Binance подписа Меморандум за разбирателство (MOU) с финтех и филиал на Малтийската фондова борса, MSX PLC, за стартиране на нова дигитална борса за токени ценни книжа.

И по-рано през август, Binance LCX, съвместно предприятие между Binance и Liechtenstein Cryptoassets Exchange (LCX), обяви старта на крипто-фиат обмен в Лихтенщайн, за да позволи търговията между швейцарски франкове (CHF) и евро (EUR) срещу големи двойки цифрови валути.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съобщава се, че HSBC забранява на клиентите да купуват акции на Coinbase

Твърди се, че HSBC забранява на клиентите си да купуват акции на Coinbase, тъй като се придържа към политика за избягване на крипто валути.Новината идва след доклад, който циркулира по-рано тази седми...
АПР. 19, 2021 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света