НАЧАЛО Други

Binance Research изследва Loom Network и GoChain

НОЕ. 14, 2018 11:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance Research изследва Loom Network и GoChain

Loom Network (LOOM) - според Binance Research.


Loom Network (LOOM) е делегирана proof of stake (PoS) мрежа, която може да се интегрира с блокчейна на Ethereum. С други думи, тя има за цел да намали задръстванията в мрежата на Ethereum, тъй като все повече и повече разработчици създават децентрализирани апликации и блокчейн игри.

Докладът го описва и като "решение за мащабиране на слой 2". По-просто казано: мрежата изгражда блокчейн върху съществуващата вече технология на Ethereum, като по този начин използва същия протокол, но намалява задръстванията.

Също така улеснява дизайна на интелигентните договори за разработчици. Той предлага и други продукти за разработчици, включително игри, базирани на блокчейн, странични вериги и платформи за тестване на децентрализирани апликации.


Преглед на GoChain (GO).


GoChain (GO) е предмет на втория доклад на Binance Research за институционални инвеститори. В него фирмата обяснява, че GoChain е децентрализирана мрежа, която използва proof of reputation. Проектът е съсредоточен върху дизайна на интелигентни договори и децентрализирани апликации.

За разлика от LOOM, GoChain е алтернатива на Ethereumtron g> като блокчейн за приложения. Макар че е съвместим с портфейлите за ETH, GoChain се описва като "100 пъти по-ефективен" от втората най-голяма криптовалута по пазарна капитализация.

Сериозен плюс на проекта е неговата достъпност. GoChain е "по-зелена" алтернатива, което означава, че използва по-малко енергия от ETH. Освен това в доклада се подчертава сигурността на интелигентните договори за мрежата на GoChain.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Уругвай постави първия си Биткойн автомат

 Преди участието на Уругвай, Южна Америка разполагаше с 79 автомата, което представлява 0.2% от глобалните битомати.Според Ámbito, първият криптомат в Уругвай е инсталиран в крайбрежния град Пунт...
ЯНУ. 16, 2022 14:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase придобиха фючърсна борса

Coinbase казват, че са придобили FairX, фючърсна борса, която се регулира от Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ.От борсата за криптовалути казват, че първоначално ще предлагат крипто дер...
ЯНУ. 15, 2022 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

933 NFT селфита за $3 всяко - колекцията сега струва милиони

Колекцията, наречена “Ghozali Everyday”, включва селфита, правени от 22-годишния всеки ден от 18 до 22 години, обхващащи период от 2017 до 2021 г. Гозали продаде всяка от снимките за 0.001 ETH ($3.25)...
ЯНУ. 15, 2022 16:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Руски рапър става официален посланик на TON

Изпълнителят е споменавал монетата много пъти в различни канали в социалните медии, включително Telegram, Instagram, и дори е споменавал токена в новоиздадената си песен, наречена "Защо?"Моргенштерн с...
ЯНУ. 15, 2022 13:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света