НАЧАЛО Други

Binance регистрира рекорден трафик на платформата си

МАЙ. 28, 2019 20:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance регистрира рекорден трафик на платформата си

Изпълнителният директор на Binance, Чанпен Джао, се обърна към Twitter за да обяви, че Binance, една от най-големите борси за криптовалути, регистрира рекорден трафик.

Тъй като най-популярната криптовалута в света стигна до своя 12-месечен връх, Чанпен Джао каза, че до този момента борсата не е имала такъв сериозен трафик.

https://twitter.com/cz_binance/status/1133057012776853504

Ясно е, че неотдавнашното движение на цените на биткойн не остана незабелязано извън криптосферата, а "новите" пари започват да се връщат обратно в крипто пространството, тъй като Binance регистрира рекорден трафик на своята платформа.

Според данните на CoinMarketCap, Binance обработиха почти 2,9 милиарда долара в крипто транзакции за период 24 часа, докато всички борси бяха обработили малко над 100 милиарда долара за деня.

Както отбелязват някои от членовете на общността, фактът, че Binance записа този рекорд в вчера, определено е бичи знак за цялото крипто пространство и несъмнено вещае още по-добри новини за в бъдеще.

https://twitter.com/krabhishek1984/ status /1133057792787435522

Mного крипто аналитици и търговци предполагат, че биткойн наистина може да продължи това рали до $10,000. Крипто търговецът Джош Рейджър прогнозира, че биткойн скоро ще поздрави мине ценовата граница от $9000 долара, а крипто анализаторът, CryptoFibonacci, заяви, че биткойн е превзет от биковете в момента и че няма нужда да се опитва да предскаже кога и дали ще има корекция.

Въпреки че, биткойн трябва да се надигне с повече от $ 1100, за да достигне ценовото ниво от $10,000tron g>, няма съмнение, че флагманската криптовалута ще достигне това ниво по-скоро, отколкото си представяхме до преди няколко месеца.

Някои предполагат, че това може да се случи и тази седмица. Едно е сигурно обаче - бъдещето на крипто изглежда светло от този момент нататък. Имайки предвид и факта, че след компроментираните сметки в следствие на хака, Binance все пак регистрира нови рекорди и жъне успехи, което е показателно за това каква сила представлява задаващия се "крипто прилив".

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Binance добавя режим хеджиране на платформата си

На 6-ти април Binance обяви, че пуска режим за хеджиране на платформата си за крипто фючърси. Ето как Чанпен Джао обяви това развитие: Вие го поискахте, а ние нямахме нищо по-добро за правене по време...
АПР. 9, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

САЩ с над $ 24 трилиона в дълг

За 4-годишния мандат на президент Тръмп са били добавени 4 трилиона долара в дълг. Питър Шиф също посочи, че за 4-те години президентство на Тръмп е бил добавен повече дълг отколкото за двата ман...
АПР. 9, 2020 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Обвиняват най-голямата борса за криптовалути в присвояване на средства

Според представители на HackControl, Binance блокира сметка, съдържаща почти 1 милион долара в криптовалути. Собственикът на сметката обвинява размяната в присвояване.Средствата вече са „заключени“ за...
АПР. 8, 2020 21:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съдят партньор на Ripple заради отменена сделка

SoftBank отменя сделката си с WeWorkПрез октомври миналата година WeWork спечели търг, организиран от SoftBank Group на стойност $3 милиарда. Тази сума беше част от много големия финансов пакет ($9,6 ...
АПР. 8, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света