НАЧАЛО Други

Binance регистрира рекорден трафик на платформата си

МАЙ. 28, 2019 20:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance регистрира рекорден трафик на платформата си

Изпълнителният директор на Binance, Чанпен Джао, се обърна към Twitter за да обяви, че Binance, една от най-големите борси за криптовалути, регистрира рекорден трафик.

Тъй като най-популярната криптовалута в света стигна до своя 12-месечен връх, Чанпен Джао каза, че до този момента борсата не е имала такъв сериозен трафик.

https://twitter.com/cz_binance/status/1133057012776853504

Ясно е, че неотдавнашното движение на цените на биткойн не остана незабелязано извън криптосферата, а "новите" пари започват да се връщат обратно в крипто пространството, тъй като Binance регистрира рекорден трафик на своята платформа.

Според данните на CoinMarketCap, Binance обработиха почти 2,9 милиарда долара в крипто транзакции за период 24 часа, докато всички борси бяха обработили малко над 100 милиарда долара за деня.

Както отбелязват някои от членовете на общността, фактът, че Binance записа този рекорд в вчера, определено е бичи знак за цялото крипто пространство и несъмнено вещае още по-добри новини за в бъдеще.

https://twitter.com/krabhishek1984/ status /1133057792787435522

Mного крипто аналитици и търговци предполагат, че биткойн наистина може да продължи това рали до $10,000. Крипто търговецът Джош Рейджър прогнозира, че биткойн скоро ще поздрави мине ценовата граница от $9000 долара, а крипто анализаторът, CryptoFibonacci, заяви, че биткойн е превзет от биковете в момента и че няма нужда да се опитва да предскаже кога и дали ще има корекция.

Въпреки че, биткойн трябва да се надигне с повече от $ 1100, за да достигне ценовото ниво от $10,000tron g>, няма съмнение, че флагманската криптовалута ще достигне това ниво по-скоро, отколкото си представяхме до преди няколко месеца.

Някои предполагат, че това може да се случи и тази седмица. Едно е сигурно обаче - бъдещето на крипто изглежда светло от този момент нататък. Имайки предвид и факта, че след компроментираните сметки в следствие на хака, Binance все пак регистрира нови рекорди и жъне успехи, което е показателно за това каква сила представлява задаващия се "крипто прилив".

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

1 милиард души ще имат допир с блокчейн икономиката в следващото десетилетие

37-годишният милиардер каза пред Forbes, че човечеството е предназначено за "по-глобална, по-справедлива, по-свободна и по-ефективна" финансова система, а 50-те милиона души, които в момента се занима...
ФЕВ. 21, 2020 20:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Швеция тества криптовалутата на централната си банка

Това доближава страната много повече до пускането на цифрова валута на централна банка (CBDC). Пилотната програма ще работи една година, до февруари 2021 г.Ако електронната крона официално стартира за...
ФЕВ. 21, 2020 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitfinex увеличава максималния ливъридж при маржин търговия за някой търговски двойки

Борсата направи новата разработка известна от блог сесията на официалния ѝ уебсайт за търговия и официалния ѝ Туитър.Според доклада, това е умишлено създадено, за да подобри търговския опит на потреби...
ФЕВ. 21, 2020 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Отношението на САЩ към криптовалутите е на път да се промени след президентските избори

Този враждебен подход със сигурност не е забавил пазарите на криптовалути, но и не им е помогнал, като данъчната несигурност от IRS (Агенцията по приходи на САЩ), наред с липсата на институционално уч...
ФЕВ. 21, 2020 10:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света