НАЧАЛО Други

Binance разкриват плановете си за отваряне на крипто борси на почти всички континенти

СЕП. 20, 2018 10:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance разкриват плановете си за отваряне на крипто борси на почти всички континенти

Един от най-големите крипто обмени в света иска да създаде платформи за фиат-към-крипто търговия на почти всеки континент.


Основателят и главен изпълнителен директор на Binance Джао Чанпен (CZ) затвори първия ден от събитието на CoinDesk Consensus в Сингапур с частен чат, в който обсъди редица теми, включително как той е разрастнал Binance от стартъп с ICO от $15 милиона, до една от най-големите крипто борси и бъдещата му визия за платформата.

По време на разговора с Пийт Ризо от CoinDesk, Джао сочи, че до този момент следващата година той иска компанията да пусне 5 до 10 фиат-към-крипто борси, по две на континент.


Тези планове са в съответствие с настоящите усилия на Binance за създаване на обмен в Сингапур, който да подкрепя местните услуги за фиат-към-крипто търговия.


След като приключи тестването във вторник, CZ заяви, че се надява, че платформата може да работи и в рамките на месеци, макар че той добави, че работата с банки и регулатори е много по-трудна, отколкото само с криптовалути.

Като отбелязва, че този ход изглежда да е обръщане към това, за което е известен Binance - крипто-към-крипто търговията, Джао призна, че крипто пазарната капитализация е все още значително по-ниска от традиционните финансови инструменти.


"Повечето пари са вложени във фиатни валути и ние трябва да отворим тази врата", каза той.


Джао добави, че за да може да се случи точно това, Binance планира да продължи да работа с относително по-малки държави, като се позовава на скорошни партньорства с държави като Малта. Основната причина, обясни той, е, че тези страни са склонни да реагират по много по-ефективен начин.

"Можете да получите достъп до държавните служители от най-високо ниво и те отговарят по-директно и ефективно на вашите въпроси ... И те оценяват инвестициите, които внасяте в местната икономика", спомена той.

Плана за фиат-към-крипто също наближава, тъй като Binance са регистрирали стабилни доходи от бизнеса през изминалата година въпреки общия спад на пазара на криптовалути.

По време на чата, Джао потвърди, че през първото тримесечие на тази година, Binance са направил $200 милиона печалба, въпреки че активите са в крипто. Той добави, че печалбите през второто тримесечие са намалели поради спад на пазара - $150 милиона.

След като напуска OKCoin през 2015 г., Джао каза, че прекарва следващите две години в екип, изграждащ система, базирана на облаци, която предлага на крипто борсите инфраструктурата за да създадат свои собствени платформи, технология, която според него постави началото на създаването на Binance.

И две години по-късно борсата се пусна в момент, когато китайското правителство засили вниманието си над крипто търговия и в крайна сметка издаде забраната за вътрешнo ICO и фиат-към-крипто търговия.

"Понякога негативните неща могат да се окажат положителни в дългосрочен план, ако ги използвате правилно", каза той.

На въпроса дали той е загрижен дали пазарната колебливост ще засегне значително бизнеса на Binance, Джао отговори, че е продал къщата си през 2014г., за да купи Биткойн , след което цената му пада от $600 на $200. Въпреки спада, той не ги е продал, добавяйки: "След това не съм толкова притеснен."

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Венецуела легализира копаенето на крипто, но има уловка

Според местния новинарски уебсайт CriptoNoticias, новият указ е одобрен от Йоселит Рамирез, ръководител на 'Националния надзор на крипто активите и свързаните с тях дейности' (SUNACRIP) на Венецуела. ...
СЕП. 25, 2020 15:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв разкри детайли за дигиталния долар

Говорейки в основното си обръщение на 23-ти септември, Лорета Местер подчерта, че Федералният резерв проучва дигиталните валути на централната банка (CBDC) още преди пандемията, отбелязвайки, че негов...
СЕП. 24, 2020 19:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо бившият директор на Ripple премести близо половин милиард XRP?

След като мнозина започнаха да спекулират къде биха могли да се насочат токените, Ларсен разкри, че е преместил XRP портфейла си в New York Digital Investments Group (NYDIG).Попечителство 2.0Компаният...
СЕП. 24, 2020 15:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Милиардер продължава да разширява своето Биткойн портфолио

Той също така твърди, че "нищо" не може да се сравни с неговия залог на Биткойн, който той направи през далечната 2012 г."Отделете време, за да разберете какво притежавате. Толкова дълбоко, че може да...
СЕП. 24, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света