НАЧАЛО Прессъобщения

Binance премахва Шиба Ину двойка за търговия, а конкурентът Tradecurve поема функциите

май 27, 2023 14:08 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance премахва Шиба Ину двойка за търговия, а конкурентът Tradecurve поема функциите

Крипто пазарът е познат с нестабилността и ожесточената конкуренция, където всеки проект се стреми да получи признание и да си осигури място сред най-добрите играчи. 

По време нa продължаващата битка за господство наскоро се появи изненадващ развой на събитията. Binance смело премахна търговската двойка SHIB/AUD. 

Тъй като все повече и повече Шиба Ину (SHIB) търговски двойки се изключват от списъка, друг проект, който в момента е във фазата на предварителна продажба, изглежда е готов да поеме управлението – Tradecurve (TCRV). Нека разберем как.

>>КУПЕТЕ НА TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Друга търговска двойка на Шиба Ину (SHIB) е извадена от списъка на Binance

Наскоро Binance обяви премахването на още една търговска двойка на Шиба Ину – SHIB/AUD. Обявеното на 24 май премахване влезе в сила на 26 май в 20:00 ч. българско време.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Това е най-новото изключване от списъка, което засяга позицията на Шиба Ину в Binance. Новините идват, след като през март търговската двойка SHIB/BUSD беше забранена от борсата. От началото на годината Binance е премахнала много търговски двойки на Шиба Ину, включително SHIB/GBP.

Платформата също така престана да предоставя стратегии за търговия за конкретни SHIB двойки. Въпреки последното премахване, клиентите все още могат да търгуват Шиба Ину с други налични двойки на пазара.

Към момента на писане на статията Шиба Ину има стойност от $0.000008542 с пазарна капитализация от $5 милиарда.

Tradecurve (TCRV) може скоро да се превърне в най-доминиращата търговска сила 

Хибридната платформа за търговия Tradecurve (TCRV), съчетаваща най-добрите характеристики на CEX и DEX, я позиционира като уникален играч в индустрията. Предлагайки напълно частна платформа за търговия, в която всички деривати ще се предлагат за търговия, използвайки една сметка, Tradecurve има потенциала да привлече широк кръг търговци – от начинаещи до опитни професионалисти.

Възприемането на модерни технологии като изкуствен интелект, автоматизирана търговия и висок ливъридж, започващ от 500:1, също ще даде на Tradecurve конкурентно предимство. Тези технологии могат да подобрят изживяването при търговия, като предоставят прозрения, анализи и автоматизация, привличайки търговци, които ценят най-съвременните инструменти и стратегии.

Освен това Tradecurve ще бъде и изключително лесна за използване, тъй като всичко, което ще е необходимо, е да се създаде акаунт, като се използва само имейл, да се свърже с крипто портфейл и да се направи депозит. Няма да е необходимо да преминавате през никакви процеси по опознаване на клиентите (KYC) при регистрацията, което ще гарантира напълно анонимна търговия – нещо, което конкурентите ѝ, като Binance пренебрегват.TCRV, полезният токен на проекта, ще поддържа обширната екосистема на платформата, включително академия за търговия в метавселената и аспект на социалната търговия, където потребителите могат да копират това, което правят ветераните търговци срещу абонаментна такса. 

Инвеститорите започнаха да трупат тези токени сега, когато предварителната продажба е във втори етап и един TCRV токен вече се предлага само за $0.012, което е с 20% повече от първоначалната му цена от $0.01.

ICO-то на Binance, което дебютира през 2017 г. със стойност $0.11, но оттогава нарасна до $304, е подходящ ориентир за бъдещето на Tradecurve. Проекта предлага технологично по-добра услуга, която би могла да отбележи много по-бърз растеж, като експертите прогнозират 50-кратно увеличение, тъй като предварителната продажба набира сила, както и 100-кратен скок, когато стартира и бъде листнат на известна CEX. 

Тези аспекти са причината, поради която Tradecurve може скоро да превземе крипто пазара, което означава, че тези, които се регистрират за предварителната продажба сега, може да реализират огромни печалби напред във времето.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve:

Натиснете тук за уебсайта

Кликнете тук, за да закупите токени от предварителната продажба на TCRV

Следвайте ни в Twitter

Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.