НАЧАЛО Алткойни

Binance премахва BSV от платформата си

АПР. 16, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
 Binance премахва BSV от платформата си

Binance официално обяви, че ще премахне Bitcoin SV от списъка с поддържани токени.


Обменът на криптовалути даде на търговците едноседмичен гратисен период, за да се приспособят към решението.В изявление публикувано на уебсайта на Binance на 15-ти април, 2019 г. се обява решението да премахне Bitcoin SV.

Откъс от изявлението гласи:

В Binance периодично преглеждаме всеки цифров актив, който изброяваме, за да гарантираме, че той продължава да отговаря на високите стандарти, които очакваме. Когато монета или токен вече не отговарят на този стандарт, или когато индустрията се промени, ние провеждаме по-задълбочен преглед и потенциално го премахваме. Вярваме, че това най-добре защитава всички потребителите ни.


Това решение идва малко след като изпълнителният директор на Binance, Чанпен Джао, предупреди, че платформата ще премахне BSV след действията на Крейг Райт.

Според данни от BitMEX Research, миньорите на Bitcoin SV са имали брутна загуба от над 2 милиона долара след хард форка от ноември 2018 година. Данните, публикувани от BitMEX показват, че Bitcoin Cash (BCH) е изкопал повече монети от BSV след форка. Данни от 19-ти ноември 2018 г. показват, че миньорите на BSV са загубили общо 1,4 милиона долара.

През ноември 2018 г. разногласията в общността на разработчиците на Bitcoin Cash предизвикаха форк, който накара веригата да се раздели на две различни монети.

BSV се движи надолу през по-голямата част от годината, въпреки неотдавнашното нарастване на цените. Преди априлския скок, BSV се понижи с почти 27% от началото на годината.

Цената на Биткойн в началото на април сякаш тласна нагоре и BSV, но скокът се оказа краткотраен. След като спечели 40% между 1-ви и 3-ти април тази година, достигайки $ 92, BSV отбеляза значителен спад от над 22%.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Думата "Ethereum" е Била Търсена в Google Повече от 110 Милиона Пъти

"Ethereum" се появи в 110 милиона търсения в Google. "ConsenSys", студио за производство на децентрализирани приложения на Ethereum, предложи преброяване на приноса на криптовалутата към блокчейн. Дум...
ЮНИ. 4, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Иран пусна национална криптовалута, която е подкрепена от злато

Според неотдавнашен доклад, Ислямска република Иран стартира криптовалута, наречена „PayMon“. Новoто крипто се пуска в сътрудничество с четири големи финансови институции. Заобикаляйки санкциите на СА...
ФЕВ. 4, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

VeChain си партнира с най-голямата телекомуникационна компания в Япония

VeChain си партнира с NTT Docomo, най-голямата телекомуникационна компания в Япония. Платформата обяви, че е избрана от NTT Docomo да бъде сред първите партньори на 5G Open Partner Program, стартирана...
АВГ. 6, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple Призовава UK Регулатори Да Прекратят "Дивия Запад"

Третата най-голяма крипто валута в света - Ripple - призова британските регулатори да последват Япония и да приключат дните на "дивия запад" на крипто пазарите, като въведат нови правила, съобщи The T...
АПР. 17, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света