НАЧАЛО Други

Binance представят демо версия на децентрализирана крипто борса

АВГ. 10, 2018 13:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance представят демо версия на децентрализирана крипто борса

Главният изпълнителен директор на Binance, Чангпенг Дзао представи демо версията на идеята за децентрализиран криптообмен.


В шест-минутен видеоклип, прикрепен към туйта, Дзао представи "демонстрация на децентрализираната борса. Главният изпълнителен директор каза "да не очакваме прекалено много" за момента, добавяйки, че понастоящем няма графичен потребителски интерфейс:


https://twitter.com/cz_binance/status/1027457871808622592


Дзао показа няколко основни функции на планирания обмен, като създаването, регистрацията и търговията с токени. Тъй като Дзао не разкри датата на официалното пускане на децентрализираната платформа, остава да се види кога ще бъде пусната на пазара и какво количество от информация може да поеме.


Децентрализираните борси се възхваляват като по-сигурни от централизираните си контрагенти, които са по-уязвими към хакване. Децентрализираните платформи се създават по начин, който позволява на потребителите да запазят собствеността върху своите токени с помощта на частни ключове. Това решение предотвратява натрупването на криптовалути в един конкретен централизиран обмен.

По-рано този месец Binance купи Trust Wallet. Това е анонимен и децентрализиран портфейл с отворен код, който поддържа Етериум и над 20 000 различни базирани на Етериум токени. Дзао след това сподели, че Binance планира да включи услугата на Trust Wallet като портфейл по подразбиране за децентрализирания си обмен.

Binance, която премести операциите си в Малта тази пролет, е първата борса за търговия на криптовалути според Coinmarketcap. През юли фондът подкрепя плановете за създаване на банка, базирана в блокчейн. Най-вероятно банката ще отвори врати също в Малта поради подходящия регулаторен климат, който предлага островът.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Банка финансира NFT проект с близо $700 милиона

Sorare успяха да изградят платформа за фентъзи футбол, базирана на NFT, в която всяка дигитална карта е регистрирана като уникален токен в блокчейна на Етериум. Играчите могат да купуват и продават ка...
СЕП. 23, 2021 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SushiSwap отричат да има заплаха за потребителските средства

Според доклади на различни медии, хакерът е заявил, че е идентифицирал уязвимост, която касае потребителски средства на стойност над $1 милиард, заявявайки, че информацията е станала публично достъпна...
СЕП. 23, 2021 14:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв скоро ще сподели значително проучване

Федералният резерв на САЩ ще публикува своя доклад за CBDC (дигитални валути на централни банки), според председателя на Фед, Джером Пауъл, който проведе пресконференция на 22-ри семптември.Пауъл иска...
СЕП. 23, 2021 13:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT стартъпът Dapper Labs набира $250 милиона

Coatue Ventures водеше кръга с участието на съществуващите инвеститори a16z, GV (по-рано Google Ventures) и Version One Ventures. Нови инвеститори, включително BOND, фирма за рисков капитал, и GIC, си...
СЕП. 23, 2021 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света