НАЧАЛО Други

Binance може да пуснат децентрализирана борса до края на 2018 г.

СЕП. 30, 2018 11:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance може да пуснат децентрализирана борса до края на 2018 г.

През август тази година главният изпълнителен директор на Binance, Джао Чангпенг, tweet-ва за демо версията на предстоящата децентрализирана борса на Binance.

 


Търговците и инвеститорите започнаха да генерират по-голям интерес към децентрализирания обмен пред централизирания обмен и Binance все още искат да бъдат лидер в централизираната и децентрализираната крипто обменна сфера.

Видеоклипът на изпълнителният директор на Binance съдържа информация за търговия, регистрация, издаване на крипто активи в децентрализираната борса.

От информацията, налична на Coinmarketcap, която достига над 2000 от вписаните крипто активи, които в момента наблюдава, обменът на Binance е една от най-популярните платформи за търговия с крипто и извършва повече от $1.1 милиарда сделки с криптовалута дневно.

За да покаже напредъка, постигнат по отношение на децентрализирания обмен (DEX), главният изпълнителен директор съобщава в tweet, че екипът на Binance в момента се опитва да стартира бета теста на децентрализираната борса до края на тази година или в началото на следващата година.

https://twitter.com/cz_binance/ status /1045928683586772992

Макар да не даде подробности по отношение на стартирането на основната децентрализирана борса, той разкри, че Binance Token (BNB) ще бъде родната валута на децентрализирания обмен и потребителите ще контролират своя фонд без никаква намеса от борсата.

Публичният бета тест на DEX ще даде възможност на потребителите да открият бъгове и също така да предложат нови функции, които биха могли да бъдат добавени.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съобщава се, че HSBC забранява на клиентите да купуват акции на Coinbase

Твърди се, че HSBC забранява на клиентите си да купуват акции на Coinbase, тъй като се придържа към политика за избягване на крипто валути.Новината идва след доклад, който циркулира по-рано тази седми...
АПР. 19, 2021 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света