НАЧАЛО Други

Binance може да пуснат децентрализирана борса до края на 2018 г.

СЕП. 30, 2018 11:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance може да пуснат децентрализирана борса до края на 2018 г.

През август тази година главният изпълнителен директор на Binance, Джао Чангпенг, tweet-ва за демо версията на предстоящата децентрализирана борса на Binance.


Търговците и инвеститорите започнаха да генерират по-голям интерес към децентрализирания обмен пред централизирания обмен и Binance все още искат да бъдат лидер в централизираната и децентрализираната крипто обменна сфера.

Видеоклипът на изпълнителният директор на Binance съдържа информация за търговия, регистрация, издаване на крипто активи в децентрализираната борса.

От информацията, налична на Coinmarketcap, която достига над 2000 от вписаните крипто активи, които в момента наблюдава, обменът на Binance е една от най-популярните платформи за търговия с крипто и извършва повече от $1.1 милиарда сделки с криптовалута дневно.

За да покаже напредъка, постигнат по отношение на децентрализирания обмен (DEX), главният изпълнителен директор съобщава в tweet, че екипът на Binance в момента се опитва да стартира бета теста на децентрализираната борса до края на тази година или в началото на следващата година.

https://twitter.com/cz_binance/ status /1045928683586772992

Макар да не даде подробности по отношение на стартирането на основната децентрализирана борса, той разкри, че Binance Token (BNB) ще бъде родната валута на децентрализирания обмен и потребителите ще контролират своя фонд без никаква намеса от борсата.

Публичният бета тест на DEX ще даде възможност на потребителите да открият бъгове и също така да предложат нови функции, които биха могли да бъдат добавени.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света