НАЧАЛО Биткойн

Binance Lite ще позволи на австралийците да купуват Биткойн в будки за вестници

МАР. 21, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
 Binance Lite ще позволи на австралийците да купуват Биткойн в будки за вестници

Основният обмен на криптовалути Binance разширява услугата си “Binance Lite”, за да позволи на австралийските жители да закупуват Биткойн в будките за вестници, съобщиха от The Next Web.


За новата услуга Binance Lite - която първоначално ще бъде въведена в Австралия - се предполага, че ще даде възможност на клиентите да купуват цифрови валути с пари от повече от 1,300 поддържани будки за вестници в страната.

Понастоящем услугата поддържа само покупката на Биткойн, въпреки че ще предложи повече цифрови и фиатни валути на по-късна дата.

Преди да използват услугата, от клиентите се изисква да преминат проверка на профила, включително процедурите за “познаване на вашия клиент” (KYC) и процедури срещу прането на пари (AML). След това, потребителите ще могат да направят поръчка онлайн, да депозират пари в будката и да получат своя Биткойн "в рамките на минути." Австралийските клиенти на Binance Lite ще трябва да платят пет процента такса за операции.

По-рано този месец главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао намекна за създаването на нов фиат-към-крипто обмен в Аржентина в публикация в Twitter. След като уебсайта CoinSpice докладва за споразумение между правителството на Аржентина с Binance Labs - инвестиционната и социалната група на борсата - да се инвестира в проекти за блокчейн, подкрепени от борсата.

През януари, Binance добави подкрепа за покупки на криптовалути чрез кредитни карти благодарение на партньорството си с Simplex. Джао каза, че клиентите на борсата могат да купуват цифрови активи с кредитни карти и да започват да търгуват за минути.

Миналия ноември Binance потвърди, че ще използва автоматизирано KYC приложение, предоставено от финансовата софтуерна фирма Refinitiv.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Манипулация на цената в екосистемата на Биткойн

През годините има много статии относно възможността цената на биткойн да бъде манипулирана от "невидими сили" и големи играчи на пазара. Търсенето на автентичността на това твърдение нараства в послед...
ДЕК. 1, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Лалета - Изтърканото Сравнение

Главния икономист на голяма инвестиционна фирма отправи критика към крипто в уебсайт на инвестиционния фонд ETF.com, публикуван вчера, 21 май. Джо Дейвис, световният главен икономист и глобален ръково...
ОКТ. 31, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Проучване сочи, че Bitcoin китовете стабилизират пазара

Нови данни от "Chainalysis" разкриха, че bitcoin китове са изненадващо разнородна група от притежатели на монети, които вероятно помагат на пазара повече, отколкото му вредят. Инвеститорите отдавна са...
ДЕК. 13, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Стартира Lightning API за Биткойн фючърси

В момента се предлага експериментална услуга, която позволява на потребителите да плащат за фючърсни данни от борсите Kraken и BitMEX с Lightning мрежата. Стартиран от Suredbits понеделник, API-то поз...
МАР. 20, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света