НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Binance изгарят 1.335 милиона BNB - въвеждат автоматизиран процес

ДЕК. 23, 2021 20:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance изгарят 1.335 милиона BNB - въвеждат автоматизиран процес

Крипто борсата Binance завърши поредното планирано тримесечно изгаряне на BNB и обяви преминаване към автоматично изгаряне на токени отсега нататък.

Китайският крипто журналист Колин Ву разпространи информацията за търговския гигант Binance, който завърши поредното тримесечно изгаряне на токени. В хода на него бяха унищожени 1.335 милиона BNB.


Той също така публикува връзка към статия в блога на Binance, в която се казва, че отсега нататък борсата заменя тримесечните изгаряния с автоматично изгаряне, и изрази условието, при което BNB повече няма да се изгаря вбъдеще.


Binance въвежда автоматично изгаряне на BNB


В публикуваната статия пише, че след като е изслушало внимателно общностите на BNB и Binance Smart Chain, ръководството на борсата реши да приложи нова процедура за автоматично изгаряне на Binance Coin.


Binance също изгори огромното количество от 1.335 милиона монети в своето 17-то тримесечие. Това се равнява на $704,198,842 при сегашния обменен курс на BNB/USD: (близо $527). Тези монети са извадени от обращение завинаги.


След това, пише в статията, размерът на BNB, който ще бъде унищожен при автоматично изгаряне, ще бъде малко по-малък: 1.69 милиона BNB.


BNB се използва за подхранване на транзакции в Binance Smart Chain (BSC) и за участие в децентрализирано управление на BSC, както и като средство за плащане от поток от бизнеси и крипто борси.


Както е обобщено от Колин Ву, тези автоматични изгаряния на BNB ще се основават на цената на Binance Coin и нивото на активност в Binance Smart Chain, а не на печалбата на Binance, както беше в миналото.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Технически индикатор сочи към обрат на тренда при Shiba Inu (SHIB)


Освен това автоматичното изгаряне на BNB ще спре веднага щом общият обем на BNB в обращение падне под 100 милиона.Китовете и Binance прехвърлят $32 милиона в BNB


Както съобщи крипто тракерът Whale Alert в рамките на пет часа бяха открити две големи транзакции, носещи малко над 30,000 BNB всяка.


Според услугата за крипто проследяване, собственик на анонимен портфейл е изпратил 30,067 BNB до Binance ($16,009,242). Binance прехвърли 30,175,742 BNB ($16,059,949) в анонимен портфейл.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо тези алткойни могат да претърпят подем

Според ново обявление има 25 крипто актива, които Grayscale обмисля за нови инвестиционни продукти, включително алткойните Cosmos (ATOM) и Fantom (FTM).“ ‘Активи под разглеждане’ изброява някои цифров...
ЯНУ. 27, 2022 11:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

В ново съобщение борсата казва, че пет алткойна с ниска пазарна капитализация ще започнат да се търгуват на Coinbase Pro, след като бъдат изпълнени подходящи условия за ликвидност.Cryptex Finance е Ет...
ЯНУ. 26, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт ...
ЯНУ. 27, 2022 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света