НАЧАЛО Други

Binance DEX ще блокира достъпа на потребителите от САЩ и редица други страни

ЮНИ. 3, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance DEX ще блокира достъпа на потребителите от САЩ и редица други страни

Децентрализираната крипто борса на Binance ще започне да блокира достъпа на потребителите от САЩ и 28 други страни до техния портал от юли тази година.


Повече от 30 страни са в списъка с блокираниСмята се, че забраната е резултат от регулаторни съображения, свързани с токените, изброени на платформата. След като тази забрана бъде въведена, потребителите от този регион няма да могат да търгуват чрез Binance.org.

Binance наскоро започна да предупреждава потребителите, които имат достъп до DEX от IP адрес, свързан със засегнатите страни - включително САЩ, Куба и Венецуела - че от 1-ви юли нататък вече няма да имат достъп до уебсайта.

Смята се, че тези ограничения вероятно се правят заради случай, при който основателят на децентрализираната борса EtherDelta бе глобен от Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC), че управлява нерегистрирана национална борса за ценни книжа.

Макар че борсата няма да добавя всички монети, пуснати на Binance Chain, тъй като изброяването е „прозрачен и управляван от общността“ процес, компанията вероятно няма да може да контролира секюрити токените на борсата.

Целта на Binance с процеса на изброяване е да улесни по-голям брой проекти, проверени и тествани от обществото, като се надяваме да изброим 10 пъти повече токени, отколкото се предлагат в момента на Binance.com.

Binance DEX записва обем от $10 милиона


Децентрализираната борса, която стартира и по-рано тази година, вече натрупа обем от $10 милиона. Важно е, че по-голямата част от този обем е съсредоточен около една търговска двойка - ONE / BNB.

Успехът, отбелязан от монетите на платформата, също накара други централизирани борси като OKEx да започнат да представят свои собствени децентрализирани платформи за търговия.

Важно е да се знае, че потребителите от забранените страни могат да заобикалят блока, като използват виртуална частна мрежа (VPN) и съвместими портфейли, които вече поддържат търговия.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Opera пусна бета версия на своя крипто браузър

Този крипто браузър има за цел да улесни потребителското изживяване при сърфиране в децентрализирани приложения (dApp), игри и платформи за метавселена, като предлага директен достъп до Web3 услуги за...
ЯНУ. 19, 2022 16:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BitMEX придобиват 268-годишна банка в Германия

BXM Operations AG на групата – компания, основана от главния изпълнителен директор на BitMEX Александър Хьоптнер и нейния финансов директор Стефан Луц – подписа договор за покупка с Дитрих фон Боетихе...
ЯНУ. 19, 2022 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Dogecoin се присмива на 'Web3 общността'

Историята на разработчика на Dogecoin с индустрията на Web3 като цяло започна, след като Илон Мъск започна да се присмива на "хората от Web3" в Twitter, които му изглеждат досадни. Първоначалният туит...
ЯНУ. 18, 2022 13:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Associated Press създава NFT пазар за снимки

Фоторепортерите на AP ще създадат първоначална колекция от NFT, която ще включва снимки на различни теми като космос, война и климат. Уебсайтът на платформата съобщава, че това ще продължи няколко сед...
ЯНУ. 18, 2022 10:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света