НАЧАЛО Други

Binance DEX ще блокира достъпа на потребителите от САЩ и редица други страни

ЮНИ. 3, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance DEX ще блокира достъпа на потребителите от САЩ и редица други страни

Децентрализираната крипто борса на Binance ще започне да блокира достъпа на потребителите от САЩ и 28 други страни до техния портал от юли тази година.


Повече от 30 страни са в списъка с блокираниСмята се, че забраната е резултат от регулаторни съображения, свързани с токените, изброени на платформата. След като тази забрана бъде въведена, потребителите от този регион няма да могат да търгуват чрез Binance.org.

Binance наскоро започна да предупреждава потребителите, които имат достъп до DEX от IP адрес, свързан със засегнатите страни - включително САЩ, Куба и Венецуела - че от 1-ви юли нататък вече няма да имат достъп до уебсайта.

Смята се, че тези ограничения вероятно се правят заради случай, при който основателят на децентрализираната борса EtherDelta бе глобен от Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC), че управлява нерегистрирана национална борса за ценни книжа.

Макар че борсата няма да добавя всички монети, пуснати на Binance Chain, тъй като изброяването е „прозрачен и управляван от общността“ процес, компанията вероятно няма да може да контролира секюрити токените на борсата.

Целта на Binance с процеса на изброяване е да улесни по-голям брой проекти, проверени и тествани от обществото, като се надяваме да изброим 10 пъти повече токени, отколкото се предлагат в момента на Binance.com.

Binance DEX записва обем от $10 милиона


Децентрализираната борса, която стартира и по-рано тази година, вече натрупа обем от $10 милиона. Важно е, че по-голямата част от този обем е съсредоточен около една търговска двойка - ONE / BNB.

Успехът, отбелязан от монетите на платформата, също накара други централизирани борси като OKEx да започнат да представят свои собствени децентрализирани платформи за търговия.

Важно е да се знае, че потребителите от забранените страни могат да заобикалят блока, като използват виртуална частна мрежа (VPN) и съвместими портфейли, които вече поддържат търговия.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Потребителите на хакната крипто борса са на прага да възвърнат парите си

Както бе съобщено, Cryptopia загуби криптовалута на стойност 30 милиона NZD (17,85 милиона долара) поради хак и влезе в процес на ликвидация през май 2019 г. Притежателите на сметки там наскоро постиг...
СЕП. 20, 2020 17:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance пусна дебитната си карта за Европа

Според прессъобщение, Visa картата на Binance позволява на потребителите да извършват транзакции на над 60 милиона места по целия свят и на практика могат да бъдат свързани с Google Pay и Samsung Pay....
СЕП. 19, 2020 20:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple получиха 16,2 милиона XRP от Binance

Междувременно, бившият топ изпълнителен директор на Ripple и основател на Mt. Gox изпрати още една 'камара' XRP, която да бъде изтеглена от дигиталния  'tacostand' портфейл.Ripple получава $16,2 милио...
СЕП. 17, 2020 20:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance стартира стейкинг услуга за своя BNB токен

Според публикация в Twitter, споделена във вторник, която изпълнителният директор на Binance Чанпен Джао препрати, стейкингът на Binance Coin официално е пуснат в блокчейн мрежата на борсата - Smart C...
СЕП. 17, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света