НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Binance Coin може да се изстреля до $700

АВГ. 23, 2021 14:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance Coin може да се изстреля до $700

Binance Coin (BNB) се подготвя да възвърне позицията си на крипто пазара.

Анализаторите имат възходяща перспектива за криптовалутата предвид последните събития.


Токенът на водещата борса за криптовалути Binance, наскоро загуби дългогодишната си позиция като третата по пазарна капитализация криптовалута.


Множество източници разкриха, че Binance обмисля да привлече инвестиции от държавни фондове на стойност $200 милиарда. Според експерти нарастващите регулаторни опасения около операциите на борсата и предлагането на продукти в Сингапур, Китай, Великобритания и САЩ вероятно са тласнали борсата да търси защита от правителството.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 'Cardano може да стигне $10', твърди крипто анализатор

Правителството на Сингапур се посочва като най-вероятен кандидат за инвестиция в Binance.


Очаква се родният актив на Binance да се изкачи по-високо в отговор на инвестиционното предложение. Анализаторите прогнозират, че BNB вероятно ще скочи до $700.


Скот Мелкер, независим крипто анализатор и водещ на подкаста “the Wolf Of All Streets”, наскоро сподели своя анализ в Twitter.Монетата на Binance се конкурира директно с Cardano. В същото време намаляващият обем на стейкнатите ADA токени показва спад на интереса от страна на търговците.


Ако спадът продължи, това може да тласне BNB да възстанови пазарната си капитализация и да превземе Cardano като третата по пазарна капитализация криптовалута.


Питър Ниероп, независим анализатор, сподели мнението си в Twitter.Въпреки някои мечи показатели от веригата, много анализатори предполагат, че цената на Cardano показва сила и следващата цел за ADA е $3.50. На този етап се смята, че алткойнът ще се повиши поне до диапазона $3.30 - $3.40, преди да започне корекция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо тези алткойни могат да претърпят подем

Според ново обявление има 25 крипто актива, които Grayscale обмисля за нови инвестиционни продукти, включително алткойните Cosmos (ATOM) и Fantom (FTM).“ ‘Активи под разглеждане’ изброява някои цифров...
ЯНУ. 27, 2022 11:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

В ново съобщение борсата казва, че пет алткойна с ниска пазарна капитализация ще започнат да се търгуват на Coinbase Pro, след като бъдат изпълнени подходящи условия за ликвидност.Cryptex Finance е Ет...
ЯНУ. 26, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт ...
ЯНУ. 27, 2022 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света