НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Бари Силбърт: Биткойн е тук за да остане

ЮЛИ. 19, 2018 21:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Бари Силбърт: Биткойн е тук за да остане

Основателят и главният изпълнителен директор на Digital Currency Group, Бари Силбърт, вижда блестящо бъдеще за Биткойн като инвестиционен избор, твърдейки, че е "ударил дъното за годината".


Бари Силбърт говори вчера на конференцията "Delivering Alpha" в Ню Йорк, когато направи коментарите си. Той каза:

Мисля, че вероятно сме ударили дъното за тази година.


По време на спада в цената на Биткойн, Силбърт каза, че е сложил пари в криптовалутата миналата седмица, съобщава CNBC. Стойността на Биткойн се е увеличила с близо 19% през последните седем дни, според CoinMarketCap.

По-рано тази седмица се търгуваше на около $6,700 и в момента се оценява на $7,400. Тя все още остава надолу над 60% от върха от около 20,000 долара в средата на декември. Това обаче не потиска чувствата на биковете.

С нарастването на пазарните цени - индустрията в момента е на стойност 289 млрд. Долара - Силбърт е оптимист за Биткойн като инвестиция. Той заяви:

Като клас активи е тук, за да остане ... Аз съм 100% уверен, че децентрализирана, не-фиатна форма на пари е тук, за да остане.


Силбърт е известен крипто вярващ. През май той каза, че парите претърпяват цифровизация и че "цифровата валута е тук, за да остане." Той твърди, че законите за ценните книжа, въведени след Голямата депресия, може да се наложи да бъдат актуализирани, предвид нарастващия интерес към крипто.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света