НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Бари Силбърт: Биткойн е тук за да остане

ЮЛИ. 19, 2018 21:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Бари Силбърт: Биткойн е тук за да остане
 

Основателят и главният изпълнителен директор на Digital Currency Group, Бари Силбърт, вижда блестящо бъдеще за Биткойн като инвестиционен избор, твърдейки, че е "ударил дъното за годината".


Бари Силбърт говори вчера на конференцията "Delivering Alpha" в Ню Йорк, когато направи коментарите си. Той каза:

Мисля, че вероятно сме ударили дъното за тази година.


По време на спада в цената на Биткойн, Силбърт каза, че е сложил пари в криптовалутата миналата седмица, съобщава CNBC. Стойността на Биткойн се е увеличила с близо 19% през последните седем дни, според CoinMarketCap.

По-рано тази седмица се търгуваше на около $6,700 и в момента се оценява на $7,400. Тя все още остава надолу над 60% от върха от около 20,000 долара в средата на декември. Това обаче не потиска чувствата на биковете.

С нарастването на пазарните цени - индустрията в момента е на стойност 289 млрд. Долара - Силбърт е оптимист за Биткойн като инвестиция. Той заяви:

Като клас активи е тук, за да остане ... Аз съм 100% уверен, че децентрализирана, не-фиатна форма на пари е тук, за да остане.


Силбърт е известен крипто вярващ. През май той каза, че парите претърпяват цифровизация и че "цифровата валута е тук, за да остане." Той твърди, че законите за ценните книжа, въведени след Голямата депресия, може да се наложи да бъдат актуализирани, предвид нарастващия интерес към крипто.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

На какво се дължи спада на Биткойн?

Графиките показват брутален час за биковете рано в неделя, като BTC премина от 59,000 на 52,000 долара за минути. Загубил подкрепата на $60,000 по-рано през уикенда, BTC / USD все още беше доста ...
АПР. 18, 2021 16:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Макс Кайзер: Златото има едно-единствено предимство пред Биткойн (видео)

В ново интервю с Даниела Камбоун от Stansberry Research ветеранът от Уол Стрийт признава, че златото превъзхожда BTC, тъй като е ковък продукт, който запазва свойствата си, като същевременно променя ф...
АПР. 18, 2021 16:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн кит прехвърли над $600 милиона в една транзакция

На 16-ти април инструментът за блокчейн анализи Bitcoin Block Bot засече транзакцията, при която мистериозният субект преместил общо 9,610 BTC на стойност над $603 милиона от множество адреси в два по...
АПР. 17, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света