НАЧАЛО Други

Банка в Лихтенщайн пуска собствен токен, цели да стане "Блокчейн Инвестиционна Банка"

АВГ. 24, 2018 10:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Банка в Лихтенщайн пуска собствен токен, цели да стане "Блокчейн Инвестиционна Банка"

Банката на Лихтенщайн Union Bank AG обяви, че е издала свои собствени токени/ценни книжа и вътрешна криптовалута, подкрепени от фиат.


Union Bank, които са се е съсредоточили все повече върху блокчейн през тази година, заяви, че издаването на така наречения "Union Bank Payment Coin" (UBPC), беше поредната крачка към превръщането им в "инвестиционна блокчейн банка с пълен набор от услуги".

UBPC ще действа като стабилен токен, обясни институцията и ще има фиатни валути "като швейцарския франк" като подкрепа.

"Нашата цел е да станем първата инвестиционна банка в света и да предоставим конкретни решения, които да спомогнат за повишаване на ефективността, да намалят разходите и да открият нови възможности за приходи както за нашите клиенти, така и за посредници", коментира председателят на борда на директорите Мохамед Ханс Дастмалтчи.

По този нашият подкрепен от фиат UBPC може да наруши подхода към международната търговия и международните трансгранични сделки.

Новината дойде в същата седмица, когато големият обмен на криптовалути Binance стартира обмен за фиат-към-крипто.

Както Binance, така и Union Bank похвалиха позицията на юрисдикцията за блокчейн, показвайки желанието да се увеличи функционалността във времето.

В партньорство с швейцарската консултантска банка Verum Capital, Union Bank заяви, че сега се стреми да въведе блокчейн "в своите процеси и поддържащи технологии".

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Twitter стартира проверка на NFT профилни снимки

Разбира се, може да “притежавате” тази анимационна маймуна в снимката на вашия профил, в смисъл, че токенът е прикрепен към вашия Етериум адрес в леджъра – но какво пречи на някой просто да щракне с д...
ЯНУ. 24, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Pay наема бивш изпълнителен директор на PayPal за разширяване на крипто услугите

Според Bloomberg, Google Pay, един от водещите цифрови портфейли за плащания, е наел бившия изпълнителен директор на Paypal Арнолд Голдбърг, в опит да разшири и ускори своите крипто операции.Google на...
ЯНУ. 24, 2022 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майкъл Новограц предложи облог за $1 милион на Биткойн критика Питър Шиф

Новограц предложи на най-знаменитият Биткойн критик облог за $1 милион спрямо често повтаряното предсказание на Шиф, че пазарът на криптовалути ще се срине.Крипто магнатът залага, че Биткойн ще се тър...
ЯНУ. 23, 2022 21:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор продължават да купуват по време на спада

Новото допълнение към BTC резервите на Ел Салвадор беше обявено от президента Наиб Букеле, който потвърди, че покупката на 410 BTC е извършена срещу $15 милиона, поставяйки цената на приблизително $36...
ЯНУ. 23, 2022 12:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света