НАЧАЛО Други

Bakkt ще стартира по-късно тази година

ФЕВ. 10, 2019 17:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bakkt ще стартира по-късно тази година

Главният изпълнителен директор на Intercontinental Exchange (ICE) очаква платформата за дигитални активи на компанията, Bakkt, да бъде пусната по-късно през 2019. CEO-то на ICE, Джеф Шпрехер, коментира за старта по време на телеконференция, вчера, 7 февруари.


Конференцията беше посветена на финансовите резултати на ICE за четвъртото тримесечие и цялата 2018 година. Шпрехер обясни, че компанията похарчи над $1 милиард за стратегически инициативи, включително за стартирането на платформата за дигитални активи.

ICE управлява 23 водещи световни борси, заедно с Нюйоркската фондова борса.


Финансовият директор на компанията, Скот Хил, разкри още своите очаквания за разходите, които Bakkt възнамерява да създаде, въз основа на текущите си финансови резултати:

И накрая, инвестицията ни в Bakkt ще генерира разходи от $20-25 милиона въз основа на процента на изпълнение през първото тримесечие. Ще ви информираме за напредъка на платформата и нивото на инвестициите, докато действаме през годината.


На въпроса за очакваната възвращаемост или ръст на приходите от последните инвестиции, включително Bakkt, Шпрехер характеризира крипто платформата като „залог за сериозни печалби“ за ICE:

Това е много сериозен залог, който цели да стигне "до Луната" и той е организиран по начин, който е много по-различен от този, по който ICE обикновено прави бизнеса. Те вече са в процес на изграждането на инфраструктура, която мисля, че ще видите по-късно тази година.


Шпрехер добави, че Bakkt съществува независимо от ICE, тъй като има свои офиси, управленски екип и инфраструктура. Той подчерта, че инфраструктурата на проекта вече привлича редица високопоставени инвеститори и партньори, включително Starbucks и Microsoft.

Хил заключи, че Bakkt е по-скоро дългосрочен проект, отколкото насочен към дневения ред за 2019. "Мисля, че Bakkt е наистина инвестиция. Това е повече за бъдещето и приходите, и пазарните възможности, които виждаме в бъдеще и по-малко за 2019", каза Хил.

ICE за първи път обяви пускането на своята платформа за дигитални активи през август 2018. Компанията трябваше да стартира в началото на 2019, но датата беше забавена поради продължаващите консултации с американската комисия за стокови фючърси и търговия (CFTC).

В събота, 9 февруари, ICE обяви, че финализира първото си придобиване на активи във фючърсната комисия Rosenthal Collins Group, коeто беше обявенo за първи път в средата на януари.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Водеща платформа за плащания добавя крипто

Популярна глобална платежна платформа дава на клиентите си възможността да купуват и продават криптовалута. TransferGo, който позволява на хората да изпращат пари в 47 държави, включително САЩ, Китай...
ЮЛИ. 30, 2018 09:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тайната на крипто пазар за $1 трилион?

По едно време миналата година общата стойност на всички крипто активи достигна рекордни нива от над $800 милиарда, предизвикани от наплив от клиенти на дребно, които искаха да грабнат възможностите на...
ЯНУ. 3, 2019 20:52 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bank of America с нов блокчейн патент

Bank of America (BoA) иска да патентова система, използваща блокчейн технология за подобряване на обработката на пари в брой, потвърждава ново заявление, публикувано на 25 декември. Първоначално подад...
ДЕК. 26, 2018 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джордан Питърсън приема Биткойн след скандал с Patreon

Психологът, писател и оратор Джордан Питърсън сега приема биткойн дарения на официалния си уебсайт. Решението да приема дарения в BTC идва след решението на Patreon да изгони определени образи от плат...
ДЕК. 27, 2018 12:59 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света