НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Bakkt разкрива първия си крипто продукт като физически Биткойн фючърси

ЯНУ. 10, 2019 17:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bakkt разкрива първия си крипто продукт като физически Биткойн фючърси

Intercontinental Exchange (ICE) потвърди, че първото предлагане на крипто платформата си, Bakkt ще бъде под формата на физически Биткойн фючърси. ICE, които също така управляват и Нюйоркската фондова борса (NYSE), пуснаха нови подробности във вторник, 25 септември.

Bakkt, която според ICE ще бъде "регулирана екосистема" за институционалните инвеститори, имащи за цел да бъдат изложени на криптовалута, ще предложи фючърси срещу най-малко три фиатни валути: щатски долар, британски лири и евро.

"Първите ни договори ще бъдат физически предадени Биткойн фючърсни договори срещу фиатна валута, включително USD, GBP и EUR", пише компанията в Twitter.


Например, купуването на един USD / BTC фючърсен договор ще доведе до доставка на един BTC в сметката на клиента в рамките на деня.


Обявлението се основава на предишно потвърждение през август, че Bakkt няма да предлага марджин търговия или да използва ливъридж с BTC.

Тъй като ноемврийското пускане на Bakkt стана известно, с известните подробности за настройката му, добре познатите данни за криптовалутите навлязоха в критиката на институционалния инвеститор, твърдейки, че търговията, която не е либерална, може в крайна сметка да навреди на репутацията на Биткойн.

Много очакваните борсово-търгувани Биткойн фондове (ETF), които понастоящем очакват одобрение от регулаторните органи на САЩ, се отличават от предложението на Bakkt, тъй като търговците на първите не биха доставили никакви реални Биткойн.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето още колко Биткойн купи MicroStrategy

Майкъл Сейлър, главен изпълнителен директор на компанията за анализ на корпоративни данни MicroStrategy, обяви в понеделник чрез публикация в Twitter и фирмен документ, че фирмата е закупила допълните...
НОЕ. 30, 2021 16:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Големите инвеститори се насочиха към тези 4 криптовалути

“Продуктите за инвестиране в цифрови активи отбелязаха приток от $306 милиона миналата седмица, което предполага продължаващ апетит към цифровите активи.”Както обикновено, BTC поведе всички цифрови ак...
НОЕ. 30, 2021 10:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво трябва да следим при Биткойн?

В нова стратегическа сесия Коуен разглежда това, което той нарича “лента за подкрепа на бичия пазар”, която е комбинация от 20-седмичната проста пълзяща средна (SMA) и 21-седмичната експоненциална пъл...
НОЕ. 29, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор предвижда отскок за Биткойн - ето какво мисли за Етериум

Псевдонимният търговец Smart Contracter каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн дава знаци, че корекцията е почти приключила.“Няма признаци за обръщане ‘все още’, но току-що имахме окончате...
НОЕ. 29, 2021 08:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света