НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Bakkt обяви, че ще стартира този юли

МАЙ. 14, 2019 19:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bakkt обяви, че ще стартира този юли

Bakkt обяви в понеделник, че ще процедира с плановете си за пускане на физически уредени Биткойн фючърсни продукти.


В блог публикация, изпълнителният директор - Кели Лофльор - пише, че платформата е работила в тясно сътрудничество с американската Комисия за търговия със стокови фючърси (CFTC), регулаторната агенция, която отговаря за надзора на деривативните продукти в страната.

Bakkt твърди, че ще тества своите фючърсни контракти за BTC лятото. Няма изрично обявена дата за старта.

Вместо това, Bakkt, чрез ICE, ще самосертифицира своите Биткойн фючърсни продукти, което означава, че CFTC ще трябва да прецени дали предложенията нарушават закони или разпоредби.

Ако регулаторът не открие никакви проблеми в рамките на 10-дневен срок, продуктите ще стартират.

Това е различно от искането на изрично одобрение от CFTC за даден продукт. Важно е да се подчертае, че Bakkt спомена, че прави именно това.

CME и Cboe самосертифицираха свои Биткойн фючърсни договори, когато бяха обявени за първи път през 2017 година. Въпреки това, за разлика от продуктите на CME и Cboe, Bakkt ще достави действителен Биткойн, а не еквивалент в пари в брой, при изтичане на договора.

Едно анонимно лице, запознато с процеса на платформата, каза на CoinDesk, че компанията все още няма определена дата за пускане на пазара, но ще бъде приключена, ако CFTC не повдигне възражения.

ICE публикува два документа в понеделник, в които подробно се описва списъкът и самосертификацията на двата си нови продукта.

В публикацията в блога, Лофльор пише, че:

...ще работим с нашите клиенти през следващите няколко седмици, за да се подготвим за тестовете за приемане на потребители (UAT) за фючърси и попечителство, които очакваме да започнат през юли.


"Очакваме да използваме UAT, за да гарантираме, че клиентите имат време да се качат на борда и могат да тестват модела за търговия и съхранение, който сме изградили, за да задоволят нуждите си", пише тя, добавяйки, че бъдещите детайли ще бъдат споделяни в предстоящите публикации.

Фирмата ще изброи два различни фючърсни договора: дневен Биткойн фючърс, който ще позволи на клиентите да сключват сделки на същия ден, и месечен фючърсен договор. Това е различно от еднодневния фючърсен договор, който платформата първоначално обяви.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн отскочи, но дали възходът ще продължи?

В събота цената доближи $ 10,000, преди да се изтегли обратно до $ 9,794, а в момента на написване на статията, цената продължава да среща съпротива на около $ 9,900.На 6-часовата графика видимият диа...
ФЕВ. 24, 2020 13:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да направи по-дълбока корекция

Ранната търговия в понеделник обаче разказва различна история, тъй като на $ 10,000 пак имаше отхвърляне и анализаторите спекулират, че ще има още едно отстъпление.Пазарите на криптовалути бяха във въ...
ФЕВ. 24, 2020 11:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн остава в бичи тренд

BTC / USD прекара още един ден в стабилна зона между $ 9,500 и $ 9,800, като остава там от четвъртък.Преди това търговците бяха реагирали с недоумение, тъй като двойката спадна с почти $ 1,000 за няко...
ФЕВ. 22, 2020 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн под $ 10,000 привлече много купувачи

Оценката на криптовалутата вече се консолидира около диапазона от $ 9,600 до $ 9,800. Спадът на цената с 6,23 процента, на 15-ти февруари, започна мечата седмица, и въпреки бързото възстановяване от 6...
ФЕВ. 22, 2020 16:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света