НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Bakkt обяви, че ще стартира този юли

МАЙ. 14, 2019 19:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bakkt обяви, че ще стартира този юли

Bakkt обяви в понеделник, че ще процедира с плановете си за пускане на физически уредени Биткойн фючърсни продукти.


В блог публикация, изпълнителният директор - Кели Лофльор - пише, че платформата е работила в тясно сътрудничество с американската Комисия за търговия със стокови фючърси (CFTC), регулаторната агенция, която отговаря за надзора на деривативните продукти в страната.

Bakkt твърди, че ще тества своите фючърсни контракти за BTC лятото. Няма изрично обявена дата за старта.

Вместо това, Bakkt, чрез ICE, ще самосертифицира своите Биткойн фючърсни продукти, което означава, че CFTC ще трябва да прецени дали предложенията нарушават закони или разпоредби.

Ако регулаторът не открие никакви проблеми в рамките на 10-дневен срок, продуктите ще стартират.

Това е различно от искането на изрично одобрение от CFTC за даден продукт. Важно е да се подчертае, че Bakkt спомена, че прави именно това.

CME и Cboe самосертифицираха свои Биткойн фючърсни договори, когато бяха обявени за първи път през 2017 година. Въпреки това, за разлика от продуктите на CME и Cboe, Bakkt ще достави действителен Биткойн, а не еквивалент в пари в брой, при изтичане на договора.

Едно анонимно лице, запознато с процеса на платформата, каза на CoinDesk, че компанията все още няма определена дата за пускане на пазара, но ще бъде приключена, ако CFTC не повдигне възражения.

ICE публикува два документа в понеделник, в които подробно се описва списъкът и самосертификацията на двата си нови продукта.

В публикацията в блога, Лофльор пише, че:

...ще работим с нашите клиенти през следващите няколко седмици, за да се подготвим за тестовете за приемане на потребители (UAT) за фючърси и попечителство, които очакваме да започнат през юли.


"Очакваме да използваме UAT, за да гарантираме, че клиентите имат време да се качат на борда и могат да тестват модела за търговия и съхранение, който сме изградили, за да задоволят нуждите си", пише тя, добавяйки, че бъдещите детайли ще бъдат споделяни в предстоящите публикации.

Фирмата ще изброи два различни фючърсни договора: дневен Биткойн фючърс, който ще позволи на клиентите да сключват сделки на същия ден, и месечен фючърсен договор. Това е различно от еднодневния фючърсен договор, който платформата първоначално обяви.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето още колко Биткойн купи MicroStrategy

Майкъл Сейлър, главен изпълнителен директор на компанията за анализ на корпоративни данни MicroStrategy, обяви в понеделник чрез публикация в Twitter и фирмен документ, че фирмата е закупила допълните...
НОЕ. 30, 2021 16:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Големите инвеститори се насочиха към тези 4 криптовалути

“Продуктите за инвестиране в цифрови активи отбелязаха приток от $306 милиона миналата седмица, което предполага продължаващ апетит към цифровите активи.”Както обикновено, BTC поведе всички цифрови ак...
НОЕ. 30, 2021 10:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво трябва да следим при Биткойн?

В нова стратегическа сесия Коуен разглежда това, което той нарича “лента за подкрепа на бичия пазар”, която е комбинация от 20-седмичната проста пълзяща средна (SMA) и 21-седмичната експоненциална пъл...
НОЕ. 29, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор предвижда отскок за Биткойн - ето какво мисли за Етериум

Псевдонимният търговец Smart Contracter каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн дава знаци, че корекцията е почти приключила.“Няма признаци за обръщане ‘все още’, но току-що имахме окончате...
НОЕ. 29, 2021 08:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света