НАЧАЛО Други

CEO-то на ICE изглежда е развълнуван за Bakkt

ФЕВ. 11, 2019 09:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 CEO-то на ICE изглежда е развълнуван за Bakkt
По време на разговор с анализатори на акции главният изпълнителен директор Джефри Спрехър очерта представянето на фирмата през четвъртото тримесечие на 2018 г. и говори за напредъка на своя крипто проект Bakkt.

"2018 бележи нашата 13-та поредна година на рекордни приходи - рекорд, пряко свързан с търсенето на клиенти за нашите решения за управление на риска и инвестициите, които сме направили, за да подобрим нашата технология, да разширим съдържанието си и да разширим разпространението си," каза Спрехър в прессъобщение. Акциите са на стойност от 0,94 долара, което е с два цента повече от очакванията на Wall Street.

По време на разговора, финансовия директор на ICE Скот Хил заяви, че фирмата е похарчила повече от 1 млрд. долара за стратегически инвестиции и проекти през 2018 г., което включва и инвестицията му в Bakkt.


По-късно, Спрехър отбеляза по време на разговора, че ICE е мажоритарната подкрепа зад проекта, който по-рано тази година обяви, че е събрал повече от 180 милиона долара в кръг за набиране на средства. Също така бе подчертано, че фирмата може да събере повече пари. Други инвеститори са "Fortress Investment Group" и "Susquehanna International Group".

Тази инфраструктура привлече много много, много интересни компании, които са дошли - някои, които са инвестирали в Bakkt, някои просто работят с Bakkt, за да се опитат да се включат в тази инфраструктура за някои нови случаи на употреба, които ще включват блокчейн, цифрови активи и други неща, които можем да предоставим на тези хора. Очевидно, ние обявихме Starbucks - нашата работа със Starbucks и Microsoft. Ние имаме много, много големи франчайзи на дребно за глобална свързаност с крайните потребители, които се надяваме, че ще бъдат внесени в тази екосистема и биха могли да създадат много, много ценна компания от тази инициатива, ако нашият бизнес проработи.


“Така че ще видим как ще потръгне ”, добави той. Bakkt има отделен управленски екип от ICE и работи от различни офиси, каза Спрехър. Главният изпълнителен директор на компанията, Кели Люфлер, е съпруга на Спрехър.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Pantera Capital евентуално ще връща пари на инвеститорите си от ICO проектите

Крипто хедж фондa Pantera Capital казват, че до една четвърт от проектите, в които е вложено от техния ICO инвестиционния фонд, може да са в нарушение на американските закони за ценни книжа след решен...
ДЕК. 17, 2018 10:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

На Том Лий му омръзна да го питат за цената на биткойн

Том Лий oт Fundstrat отговаряше на въпроси за биткойн в продължение на месеци, но той смята, че все повече се уморява да дава ценови прогнози за криптовалутите. В неотдавнашна бележка към клиентите, к...
ДЕК. 14, 2018 17:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дъщерна фирма на Overstock инвестира в базирана на блокчейн платформа за вино

Според скорошно изявление блокчейн ускорителя Medici Ventures, дъщерно дружество на Overstock.com Inc., е инвестирало в базираният в Израел стартъп VinX, който създава блокчейн, базирана на токени, за...
ОКТ. 6, 2018 11:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Индийско бизнес училище с блокчейн сертификати

Що се отнася до крипто осиновяването, Азия се доказа като лидер. В светлината на това, най-високо класираното бизнес училище в Индия - SP Jain School of Global Management, наскоро връчи на своите завъ...
ДЕК. 5, 2018 21:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света