НАЧАЛО Прессъобщения

Axie Infinity, Decentraland и Ape Coin имат силна седмица. Може ли този меме токен да ги задмине?

29.11.2023 20:28 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Axie Infinity, Decentraland и Ape Coin имат силна седмица. Може ли този меме токен да ги задмине?

Последната седмица даде повод за радост на голяма част от инвеститорите, вложили своите средства в криптовалутни активи. Проекти като Axie Infinity (AXS), Decentraland (MANA) и Ape Coin (APE) повишиха цената си драстично и донесоха големи печалби на своите общности.

Въпросът е може ли една от най-новите монети в лицето на Meme Kombat да повтори и дори да задмине успехите на тези вече утвърдени проекти. Сега ще октрием отговора на точно този въпрос.

 

Meme Kombat

Защо AXS, MANA и APE се движат толкова добре?

За да разберем какво движи тези три криптовалути напред, трябва да разгледаме какво точно представляват те.

Axie Infinity е виртуален свят, пълен със сладки и същевременно страховити създания, наречени Axies. Всъщност идеята е хората да се запознят с блокчейн технологията по един забавен начин.

Decentraland е първата децентрализирана метавселена. На тази платформа потребителите могат да създават, преживяват и монетизират различно съдържание, както и да участват в социални събития.

Ape Coin пък е токенът, който захранва екосистемата на APE. Притежателите му имат директна роля в управлението на проекта, както и достъп до ексклузивно съдържание, мърчандайз и услуги.

Общото между всички тях е, че те предлагат нов поглед над блокчейн технологията и затова интересът към тях не спира да расте. Само в последната седмица те повишиха цената си както следва:

  • AXS с 15.36%;
  • MANA с 11.18%;
  • APE с 14.42%.

Един нов проект обаче има потенциала да подобри техните постижения и това е Meme Kombat. Сега е време да разберем какво точно представлява тази криптовалута и защо може да се окаже една от най-перспективните за 2023 година.

Какво представлява Meme Kombat?

Както загатва и самото име, Meme Kombat е гейминг платформа за крипто залози на битки между различни популярни мемета. Напреднал изкуствен интелект се грижи този процес да бъде възможно най-неподправен, което гарантира едно вълнуващо и непредвидимо гейминг изживяване.

Всички операции на платформата се захранват от прилежащата и монета $MK. Тя е изградена на мрежата на Етериум и към момента се намира във фаза на предварителна продажба, а цената и е точно $0.214.

Залагането се извършва по 3 основни начина:

  1. PVP (Player vs. Player) – Залози директно играч срещу играч;
  2. PVGame (Player vs. Game) – Залози срещу самата игра, като тук вече се включва анализирането на различни коефициенти;
  3. Dirct Betting – Залог на конкретна битка или аватар.

Победителите печелят награди, включително допълнителни Meme Kombat ($MK) монети.

Важно е да се спомене също, че за разлика от по-голямата част създателите на такъв тип платформи, лидерът на Meme Kombat и неговият екип са известни. Това означава, че те застават лично зад проекта, а това е високо ценено сред инвеститорите.

Meme Kombat

Защо Meme Kombat е една от най-перспективните криптовалути за 2023 година?

Meme Kombat се намира все още в четвърта фаза от своята предварителна продажба, затова цената за една монета е само $0.214. Това обаче ще се промени още през идните 24 часа, тъй като тогава е планирано преминаването към фаза 5.

Потенциално това може да е най-добрият момент да се включите в проекта преди Meme Kombat да излезе на борсата. Това ще ви гарантира, че сте закупили токена на най-добрата цена и можете максимално да се възползвате от неговия потенциал.

Един от най-атрактивните аспекти на Meme Kombat са възможностите за печелене на пасивен доход. Механизмът за стейкване привлича неимоверно вниманието на инвеститорите, като при този проект е интегриран по наистина интригуващ начин.

Потребителите могат да стейкват своите монети дори по време на предварителната продажба. Целта е те да не губят време, а да се възползват максимално от потенциала на $MK.

За да получат своите награди обаче, те ще трябва да заложат монетите си за поне един период след края на предпродажбата. Самите печалби се образуват като годишна процентна доходоност.

Освен това стейкнатите активи не са строго заключени. Потребителите могат да използват част от стейкнатите си монети, за да залагат.

Друг положителене аспект е атрактивната икономика на токена. Всъщност Meme Kombat е една от малкото криптовалути, която е изцяло създадена за своите потребители. Общият брой 120 милиона монети е разпределен по следния начин:

  • 50% за предварителната продажба;
  • 30% за стейкване и награди;
  • 10% за ликвидност при излизане на борсата;
  • 10% за награди за общността.

Всичко това прави Meme Kombat една от най-добрите инвестиционни възможности за 2023 година.

Meme Kombat


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Купувайте слуховете, продавайте новините; предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква огромно вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB)

В света на криптовалутите предварителната продажба на Kelexo (KLXO) предизвиква вълнение сред притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB), които се надяват на значителни печалби.

22.02.2024 22:02 3 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 22:01 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

22.02.2024 21:34 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.