НАЧАЛО Други

Австралийците вече могат да си плащат сметките с крипто

АВГ. 28, 2018 09:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Австралийците вече могат да си плащат сметките с крипто

Мнозина в крипто общността копнеят за деня, в който криптовалутите могат да се използват, за да се плаща почти всичко с тях.

Тази мечта може да се приближи до реалността, поне за австралийците, които скоро ще могат да плащат сметките си, използвайки крипто.


Партньорството на Cointree с Gobbill


Австралийските крипто притежатели скоро ще могат да се възползват от удобството да плащат сметките си директно с криптовалути, благодарение на партньорството между Cointree и Gobbill. В публикация в Twitter, базираната в Мелбърн борса за дигитални валути обяви партньорството си с австралийската финансова компания Gobbill, която позволява на клиентите на двете компании да се насладят на услугата.

На 20-ти август Cointree tweet-ва:

Развълнувани, че най-накрая ще обявим партньорството си с @gobbill, това партньорство ще даде възможност за автоматични плащания на сметки с криптовалута!

Плащане на сметки, използвайки всяко крипто, приета от Cointree


Според публикация на уебсайта на Cointree партньорството ще позволи на потребителите да плащат сметки, използвайки цифрова валута, от своя портфейл Cointree. Идеята на крипто борсата е, че когато дойде момента, в който тази функция за плащане на сметки ще бъде активна, потребителите ще могат да използват повече от 50 вида токена, за да плащат сметките си, тъй като Cointree планира да включи повече монети в своята платформа.

Потребителите не трябва да се притесняват дали австралийският доставчик на услуги приема крипто плащания или не. Специалистът по плащанията Gobbill ще действа като посредник и ще получи крипто средства от получателя и ще извърши плащането от тяхно име.

Услугата е насочена към домакинствата и малките предприятия, като им осигурява по-сигурен и по-удобен начин да плащат сметките си, използвайки всяка криптовалута.

Шендън Еванс, главен изпълнителен директор и съосновател на Gobbill, смята, че услугата ще бъде хит, като казва:

Цифровите валути стават всеобхватни, а нашият поглед към Gobbill е в подкрепа на избора и удобството на клиентите. Очакваме нарастване на броя на клиентите, които биха искали да плащат сметките си в крипто през следващите години.

Австралия отдавна е известна като приятелски настроена към крипто страна, с добре дефинирани насоки за бизнеса, свързан с крипто и блокчейн. Търговците на летището в Бризбейн са чудесен пример за това, като в летището се приемат различни криптовалути. Тази приятелска позиция дава на компаниите увереност да предлагат крипто-свързани услуги на австралийците.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Уругвай постави първия си Биткойн автомат

 Преди участието на Уругвай, Южна Америка разполагаше с 79 автомата, което представлява 0.2% от глобалните битомати.Според Ámbito, първият криптомат в Уругвай е инсталиран в крайбрежния град Пунт...
ЯНУ. 16, 2022 14:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase придобиха фючърсна борса

Coinbase казват, че са придобили FairX, фючърсна борса, която се регулира от Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ.От борсата за криптовалути казват, че първоначално ще предлагат крипто дер...
ЯНУ. 15, 2022 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

933 NFT селфита за $3 всяко - колекцията сега струва милиони

Колекцията, наречена “Ghozali Everyday”, включва селфита, правени от 22-годишния всеки ден от 18 до 22 години, обхващащи период от 2017 до 2021 г. Гозали продаде всяка от снимките за 0.001 ETH ($3.25)...
ЯНУ. 15, 2022 16:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Руски рапър става официален посланик на TON

Изпълнителят е споменавал монетата много пъти в различни канали в социалните медии, включително Telegram, Instagram, и дори е споменавал токена в новоиздадената си песен, наречена "Защо?"Моргенштерн с...
ЯНУ. 15, 2022 13:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света